Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
26. 09. -02. 10.

Milorad Dodik

Referendum ga je ojačao! Inaćenje sa referendumom će mu doći glave! Između ove dve krajnosti kreću se procene političke sudbine predsednika Republike Srpske, nakon što je Milorad Dodik (1959) izgurao referendum o Danu Republike Srpske, i pored toga što nije dobio podršku Beograda, što ga je Zapad osudio, a iz Sarajeva ne prestaju da mu prete, čak i sudbinom ubijenog libijskog vođe Gadafija.
19. 09. -25. 09.

Dejan Stanković

Srbija ima svog čoveka u UEFA. Aleksandar Čeferin je do predsedničke fotelje u dobroj meri i stigao zahvaljujući Dejanu Stankoviću. Legenda srpskog fudbala aktivno je učestvovao u kampanji slovenačkog funkcionera.
12. 09. -18. 09.

Vedrana Rudan

Vedrana Rudan u emisiji "Ćirilica" koja je emitovana na Hepi televiziji oštro se suprotstavila Jeleni Milić, direktorki Centra za evroatlantske studije i tako branila Srbiju i Srbe, ističući da je NATO najveće zlo i da Amerikanci žele samo da kolju po svetu. Hrvatska književnica je, kao i obično, bez dlake na jeziku kritikovala i vlast u Hrvatskoj, prozivajući Zorana Milanovića, predsednicu Kolindu Grabar Kitarović i druge.
05. 09. -11. 09.

Kim Džong Un

Kim Džong Un, vođa Severne Koreje, koji je među svojim podanicima poznat i kao "Gospodar vremena", ponovo je uzburkao svet najjačom nuklearnom probom dosad. Severna Koreja obavila je petu nuklearnu probu koja je na Korejskom poluostrvu izazvala zemljotres jačine 5,3 stepeni Rihterove skale. Ovaj potez su osudile sve svetske sile, uključujući i Kinu koja važi za Kimovog najbližeg saveznika.
29. 08. -04. 09.

Ivana Španović

Samo tri nedelje posle osvajanja olimpijske medalje, Ivana Španović osvojila je i Dijamantsku ligu. Ona je ove sezone pobedila na pet mitinga Dijamantske lige (Pariz, Lozana, Stokholm, Oslo i Šangaj), što nije pošlo za rukom nijednoj skakačici udalj u istoriji.
22. 08. -28. 08.

Dejan Savić

Rođen 1975. godine u Beogradu, prošle godine je proglašen za najboljeg trenera sveta, a ove je uradio nešto što nikome nije uspelo pre njega - sa zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama u Riju uspeo je da u vaterpolu osvoji sve što se može osvojiti. Baš sve!
15. 08. -21. 08.

Davor Štefanek

"Prvi deo moga sna je ostvaren u Taškentu, a drugi je medalja u Rio de Žaneiru. Imam dve godine za pripreme i učiniću sve da tamo odem maksimalno spreman. Ukoliko ljudi i dalje budu uz mene, kao i tokom ovih priprema, verujem da ću uspeti, pa se vidimo na balkonu i posle Rija."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online