Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
30 .01. -05. 02.

Velimir Ilić

Pomalo zaboravljeni čačanski domaćin i doskora koalicioni partner naprednjaka Velimir Ilić ovih dana je politički vaskrsnuo na način koji je malo ko očekivao.
23 .01. -29. 01.

Nikola Jokić

Kad su Srbija i Crna Gora organizovala Evropsko prvenstvo 2005, ponosno je Beograd govorio: "Dobro došli u zemlju košarke." Niko, ama baš niko nije očekivao da će proći više od decenije pre nego što će košarkaški zaljubljenici iz Srbije, rasejani po celom svetu, moći da se ponose pravom NBA zvezdom. Dragi naši u tuđini, hleb vaš teški deli i zemlju ponosnom čini mladić iz Sombora koji je vratio veru u srpski košarkaški duh i vic. On se zove Nikola Jokić i to je ime koje danas zna ceo svet.
16 .01. -22. 01.

Valentin Incko

Visoki predstavnik za BiH Valentin Incko teško je sve Srbe poređenjem Republike Srpske i NDH. Ovaj austrijski diplomata, koji je već osam u BiH sa zadatkom da nadgleda sprovođenje mirovnog sporazuma, tom izjavom se opasno zaigrao vatrom u uvek zapaljivoj bosanskoj atmosferi, pa je Vlada RS u petak kao fitilj presekla sve kontakte s njim dok se ne izvini.
26. 12. -01. 01.

Dragan Piksi Stojković

Stidljivog dečaka iz Pasi Poljane, kraj Niša, mnogi smatraju našim najboljim fudbalerom novijeg doba. U anale je ušao driblingom i matiranjem Španca Zubizarete. Detalj iz 1990. stručnjaci su proglasili jednim od 50 naj golova na mundijalima! Nadimak Piksi dobio je po crtanom junaku, a 1989. promovisan je u petu Zvezdinu zvezdu. Stojković je među retkima koji je bio igrač, trener, predsednik Saveza i kluba!
19 .12. -25. 12.

Miomir Kecmanović

Kažu, ušao si u tenisku istoriju. Ako je tako - lepo. Međutim, svi ovi uspesi, zapravo, obavezuju me da još više i bolje radim. Odabrao sam svoj put, put tenisera i sada nema povratka, niti nekog samozadovoljstva. Sport je takav, tera te neprestano napred. Na rad, rad i rad.
12 .12. -18. 12.

Predrag Saša Danilović

Predrag Saša Danilović jedini je kandidat da u fotelji predsednika Košarkaškog saveza Srbije zameni Dragana Đilasa. Njegova promocija očekuje se na Skupštini KSS zakazanoj za 15. decembar, a Đilas je već nekoliko puta naglasio da je Danilović "pravi čovek da ga nasledi".
05 .12. -11. 12.

Nebojša Stefanović

Bespogovorna poslušnost prema srpskom premijeru glavna je karakteristika ministra policije Nebojše Stefanovića (40), koji i u naprednjačkim redovima važi za "malog od palube" kapetana Vučića. Zato se veruje da njegova odluka da tuži NIN zbog naslovnice na kojoj ga nedeljnik proglašava "glavnim fantomom iz Savamale" nije doneta samostalno, kao posledica nanetog "duševnog bola", već u dogovoru sa velikim šefom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online