Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Gubitnik Dobitnik
12.11.2015.

Nenad Milijaš (32)

Nenadu Milijašu (32), nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde, a sada kineskog Hebeija, ne cvetaju bas ruže na sportskom terenu, ali može da se pohvali uspehom u porodici. Milijaš je postao otac blizanaca Lazara i Vasilija. Karijeru je započeo u Zemunu, a posle Zvezde igrao je i za engleski Vulvehempton i turski Manisapor. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 25 utakmica i postigao četiri gola.

Jadranka Joksimović (37)

Ili je propustila lekciju iz istorije, pa ne zna ili je pljunula na sve srpske žrtve iz Prvog svetskog rata. Na reveru svoga sakoa ministarka bez portfelja u Vladi Srbije Jadranka Joksimović (37) okačila je bedž - Natalijinu ramondu i to naopačke. Na pitanje novinara zašto je to uradila Joksimovićeva je bahato odgovorila da ministarka ima pravo da nosi bedž onako kako joj se sviđa.

11.11.2015.

Darko Tanasković (67)

Darko Tanasković (67), srpski ambasador pri Unesku, jedan je od ljudi najzaslužnijih što je odbijen zahtev Kosova da se primi u ovu organizaciju Ujedinjenih nacija. On je danonoćno lobirao, razgovarao s kolegama pri Unesku, ukazivao na nelogičnosti i opasnosti kojima bi bila izložena srpska kulturna i istorijska baština na Kosovu ukoliko bi bila prepuštena na milost i nemilost Albancima.

Zvezdan Terzić (49)

Zvezdan Terzić (49), čelnik fudbalskog kluba Crvena zvezda u ostavci, nije se proslavio vodeći crveno-bele. Klub su potresale afere, nizali su se porazi, padao je u finansijsku dubiozu... Terzić je lično optužen da je od transfera igrača prisvojio milion evra, ali sve to mu ne smeta da vozi mercedes i porše, vredan oko 60.000 evra. Uz to duguje 400 evra za kazne zbog nepropisnog parkiranja.

10.11.2015.

Nemanja Bjelica (27)

Srpski košarkaš i reprezentativac Nemanja Bjelica (27), sada as Minesote u najajčoj košarkaškoj ligi sveta, opravdao je nadimak profesor velikih šuteva, koji je dobio odmah posle dolaska u Ameriku. Da s pravom nosi taj nadimak pokazao je i u meču sa Čikagom u kome je vodio svoj tim do pobede. Zadovoljstvo nije krio ni trener Minesote Sem Mičel.

Ivica Dačić (49)

Vlada Srbije zabranila je zapošljavanje i najavila otpuštanje u javnim državnim službama naterana zahtevima MMF-a da jedino tako može da izbegne minus u državnoj kasi. To, međutim, izgleda ne važi za šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića (49). Ministarstvo spoljnih poslova na čijem je čelu raspisalo je konkurs za prijem 10 novih radnika.

09.11.2015.

ANTE TOMIĆ (45)

Hrvatski pisac Ante Tomić žali za Srbima prognanima u "Oluji".
- Iskreno mi je žao kad pogledam prazna srpska sela i kuće koje trunu. I mislim da je deo nas otišao na traktorima i da smo nepovratno osakaćeni, i kao društvo i kao narod - kaže Tomić i ocenjuje situaciju u kojoj osuđeni zločinac Glavaš može da odlučuje o sudbini Srba poraznom za Hrvatsku.

ŽELJKO BEBEK (70)

Uz skandiranje "Vukovar, Vukovar" hrvatske desnice okupljene oko HDZ-a i njenog lidera Tomislava Karamarka, Željko Bebek (70) je na završnom mitingu tzv. domoljubne koalicije, održanom uoči izbora, otpevao "Žutu ružu s Dunava". Bebek je nastupio umesto poznatog ustaškog zabavljača Marka Perkovića Tompsona, koji mu je ovog puta prepustio mikrofon.
 

07.11.2015.

Nataša Kovačević (21)

Heroina Nataša Kovačević (21) samo 26 meseci posle saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila nogu vraća se na košarkaški teren, i to kao igračica ŽKK Crvena zvezda. KSS i FIBA zaključili su da ne postoje nikakve prepreke da se ponovo vrati na parket iako koristi protezu. Devojka se poslednje dve godine posvetila humanitarnom radu i osnovala fondaciju za pomoć mladim sportistima. Bravo Nataša!

Milorad Vučelić (67)

Otkako je Milorad Vučelić (67) došao na čelo FK i Sportskog društva Partizan crno-belima sve je crno. Fudbaleri se brukaju u Srbiji i u Evropi, gde ih je Atletik isprašio sa pet komada. Finansijskog boljitka nema, rasprodaja igrača u januaru je već najavljena, a navijači masovno traže odlazak Vučelića i kompanije pre nego što do kraja unište klub koji su decenijama gradili sposobniji fudbalski radnici.

06.11.2015.

Veljko Paunović (38)

Srpski trener Veljko Paunović (38) sve je traženiji trener na svetskoj fudbalskoj pijaci. Nakon titule svetskog prvaka, koju je osvojio sa mladim "orlovima" nekadašnji fudbaler Partizana na meti je mnogih evropskih klubova, a prema saznanjima grčke štampe on će najverovatnije sesti na klupu Panatinaikosa. Grci tvrde da će potpisati ugovor na dve godine. Pre toga poziv mu je stigao i od španskog Hetafea.

Bratislav Gašić (48)

U trenutku kad u Vladi Srbije na sva zvona zvone i pričaju o opštoj štednji, ministar odbrane Bratislav Gašić (48) kupuje čak 73 automobila. Ministarstvo odbrane je krajem oktobra raspisalo javnu nabavku putničkih vozila. Postupak je još u toku, a prema karakteristikama koje su navedene u konkursnoj dokumentaciji, traže se automobili srednje ili više klase za koje bi država trebala da iskešira oko milion evra.

05.11.2015.

Branislav Trifunović (37)

Branislav Trifunović (37) pokazao je da izrasta u glumca koji pleni daskama koje život znače. Potvrdio je to i na ovogodišnjim zaječarskim danima posvećenim velikom srpskom glumcu Zoranu Radmiloviću. Sa ovog festivala glume Trifunović je sasvim zasluženo odneo nagradu "Zoran Radmilović" za za ulogu Vojvode u predstavi "Strujosek" Ateljea 212 Aleksandra Radivojevića u režiji Aleksandra Švabića.
 

Aleksandar Vučić (45),

Mnogo je obećanja dao premijer Srbije Aleksandar Vučić (45), kada je preuzeo vlast u Srbiji, a malo od toga je ispunio. Pre tačno godinu i po dana rekao je da će do kraja ove godine u Srbiji biti sagrađeni jeftini stanovi, koje bi građani mogli da kupe na kredit čija bi mesečna rata bila od 120 do 130 evra sa 3,2 odsto kamate. Pominjalo se i da bi ih gradila kompanija Araptek. Međutim, ništa od toga.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online