Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
22.10.-28.10.

Tatjana Vojtehovski

Podsetila je da je protest podržalo Ministarstvo odbrane koje vodi Aleksandar Vulin.

- Da odem u policiju i da prijavim Vulina. On je član Vlade, to je jedna burleska u koju smo svi upali, potpuna zamena teza gde vi i dalje nastavljate da radite svoj posao, pa videćemo šta će tu da se dogodi.
Od moguće hajke na nju, osigurala se porukama na Tviteru.

- Ako krenu da izmišljaju o meni, da znate da drogu u životu probala nisam i bila sam pankerka u mladosti.

Tatjana Vojtehovski rođena je 7. maja 1970. u Novom Sadu, gde je završila muzičku školu i gimnaziju "Svetozar Marković". Diplomu je stekla na Ekonomskom fakultetu, a zvanje mastera na Institutu za neurolingvističko programiranje. Kao dete je trenirala košarku i umetničko klizanje. Uzori su joj mama Zagorka, magistar psihologije i baka Zora, profesorka istorije. Rasla je sa sestrom Tamarom koja je stomatolog, specijalista paradontologije. Po sestrinom nagovoru se prijavila za audiciju na TV NS plus, primljena je i sa Radija Novi Sad gde je započela novinarsku karijeru, uskočila na male ekrane. Startovala je s dokumentarnom emisijom "I to je život". Bila je deo TV Ju info kanala, kao autorka emisije "Tri pa jedan" u kojoj je ugostila i vlasnika TV Pinka Željka Mitrovića, a on joj je ponudio transfer u njegovo jato. Prihvatila je i preselila se sa emisijom u taj tabor. Bila je i Pinkov PR menadžer, pa potpredsednica Pink medija grupe, a pred kamere se vratila emisijom "Trenutak istine". Ipak, posle dve sezone odlučuje da ode sa ružičaste TV i pokrene svoju agenciju za odnose sa javnošću Wojtehovski Communications, a tokom 2014. i 2015. je bila i predsednica Adrija medija grupe. Istraživačkom novinarstvu se vratila na TV Prva kao autorka emisije "Život priča". Bila je aktivna u Pokretu slobodnih građana Saše Jankovića, a kada se krajem prošle godine povukla, rekla je da je izašla jer hoće da bude "slobodna građanka".

Udavala se dva puta. Iz prvog kratkog braka ima ćerku Tijanu, koja je organizator snimanja na Grand televiziji. Ponovo je izgovorila "da" posle bombardovanja 1999. na skeli na Dunavu i sa suprugom Srđanom Stevanovim ostala 10 godina.

- To više nije bila moja šolja čaja - komentarisala je krah drugog braka.
Mediji su je nekoliko meseci kasnije uhvatili u razmeni nežnosti sa 13 godina mlađim biznismenom Nenadom Čankom, bratancem lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka. Mada se u vreme njihove veze od Tatjane čulo da "ljubav nije toster, pa da ima garanciju na dve godine", veza je baš toliko potrajala.

Tatjana ne krije da je pogađaju laž, nepravda, licemerje, pakost...

- Da nisam ranjiva i ponekad tužna, značilo bi da nemam emocije, da nisam živa. Svako ima Ahilovu petu, ali ja svoju ne čačkam - kaže ona.

Dragana Dekić
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online