Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
03 .06. -09. 06.

Miodrag Majić

Neka me razreše ili neka prestanu da kleveću, uzvratio je sudija Apelacionog suda Miodrag Majić poslanicima vladajuće koalicije koji su mu za uputili niz optužbi za skupštinskom govornicom. Povod je što je Majić na televiziji izneo negativan stav prema uvođenju doživotne kazne zatvora, bez mogućnosti uslovnog otpusta. Kritikovala ga je i ministarka pravde Nela Kuburović, ali je ostao pri stavu da su u međuvremenu usvojene izmene zakona protivustavne i suprotne regulativama EU.
27 .05. -02. 06.

Miroslav Ćiro Blažević

Posle bilborda koji su služili kao meta, Samostalna demokratska srpska stranka je u kampanju uključila Miroslava Ćiru Blaževića (84), čoveka koji je svojevremeno klicao Franji Tuđmanu i legendi hrvatskog fudbala.
20 .05. -26. 05.

Danica Grujičić

Vrhunski neurohirurg, profesorka Medicinskog fakulteta, žena zmaj, neustrašivi borac, sve ovo i još mnogo više zvanja i epiteta dodaje se uz ime profesorke dr Danice Grujičić. Nedavno je prof. dr Grujičić imenovana za v. d. direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije. Kada je iz Vlade stigla ova informacija, njeni brojni pacijenti uplašili su se da omiljena doktorka više neće raditi u Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije, gde je načelnik medikalne onkologije. Ona ih je utešila porukom da svoje pacijente ne napušta. I ne samo što će raditi paralelno na dve prestižne zdravstvene ustanove, već se i odrekla plate koja ide uz direktorsku funkciju. Novac će preusmeriti za pomoć najtalentovanijoj deci.
13 .05. -19. 05.

Aleksandar Đorđević

Počelo je sa rodonačelnikom profesorom Aleksandrom Nikolićem i Rankom Žeravicom, učiteljem većine svih narednih vrhunskih trenerskih generacija sa ovih prostora. Ređamo ih po "slučajnom uzorku", a ne po nebrojeno mnogo svetskih i evropskih trofeja, reprezentativnih i klupskih, da se neko ne bi slučajno uvredio zbog redosleda: Svetislav Pešić, Božidar Maljković, Dušan Silni Ivković, Željko Fascinantni Obradović, Dragan Šakota...
06 .05. -12. 05.

Greta Tunberg

Dok stariji prljaju i zagađuju svet, ima mladih koji pokušavaju da to očiste. Da među tinejdžerima nisu baš svi isključivo zaneseni lajkovima i postovima na društvenim mrežama, već da postoje i oni koji žele da poprave svet oko sebe, pokazuje Greta Tunberg. Ova Šveđanka je sa 16 godina zaslužila i nominaciju za Nobelovu nagradu za mir.
22 .04. -28. 04.

Bora Đorđević

Da nije bilo komšijske veze mog oca Veljka, teško da bih se te 1981. godine dokopao legendarnog albuma "Mrtva priroda" budućeg rok velikana Borisava Bore Đorđevića i njegove Riblje čorbe.
15 .04. -21. 04.

Miroslav Lazanski

Novi ambasador Srbije u Rusiji biće Miroslav Lazanski, odlučila je Vlada Srbije, a imenovanje ovog poznatog novinara bez diplomatskog iskustva na jednu od najvažnijih spoljnopolitičkih pozicija izazvalo je veliku pažnju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online