Nedelja 14.01.2018.
18:01
Vestionline

Hajdin i Ben odradili prvi trenig sa Zvezdom

crvenazvezdafk.com
Zvezdini fudbaleri su spojili trening i zabavu

Zvezdini prvotimci uželeli su se fudbala i treninga tokom zimske pauze, što pokazuje činjenica da su na teren u Sportskom centru u Jeroskipu izašli i pre 16 časova po lokalnom vremenu, kada je početak bio dogovoren. Ekipu je dočekalo sunčano vreme praćeno slabom kišom koja nije otežavala rad. Svi su bili složni da su uslovi za rad odlični, a vreme toplo i prijatno. 

Prvi trening u Pafosu bio je uvod u naporan rad koji izabranike Vladana Milojevića očekuje u narednim danima, te je intenzitet današnjeg rada bio nešto manji. Rad na Kipru otpočeo je zagrevanjem, petnaestominutnim trčanjem u dve grupe. Potom su usledile vežbe istezanja i zagrevanja u krugu koje je vodio novi kondicioni trener Ivan Vučetić.

Nakon toga prešlo se na omiljeni deo treninga fudbalera - na popularnu ševu. Igrači su ponovo bili podeljeni, ali ovog puta u četiri grupe. Oni su uz mnogo smeha i šale pokušavali da zadrže loptu dalje od dvojice igrača koji su bili u centru kruga. Do kraja treninga smenjivali su se ševa i lagano trčanje. 

Trening je završen petominutnim istezanjem, a nastavak rada zakazan je za ponedeljak ujutru.

2024 © - Vesti online