Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 13.01.2018.
15:23
Vestionline A

Drugo pojačanje Zvezde: Hajdin se vratio na "Marakanu"

Crvena zvezda je predstavila i drugo pojačanje ove zime. U pitanju je doskorašnji levi bek subotičkog Spartaka Stefan Hajdin.

crvenazvezdafk.com
Vratio se u Crvenu zvezdu: Stefan Hajdin

Sportski direktor Mitar Mrkela predstavio je Zvezdino novo pojačanje.

- Imam čast da vam predstavim Stefana Hajdina, igrača koji nam dolazi iz subotičkog Spartaka. Stefan je proveo pet godina u mlađim selekcijama Crvene zvezde i uvek mi je zadovoljstvo kada igrača koji je proveo vreme i sanjao snove u našoj Omladinskoj školi vratimo na "Marakanu" i kada mu snove pretvaramo zu stvrnost. Hajdin će pojačati konkurenciju u ekipi, on igra na poziciji levog beka, a znate da je ona deficitarna kako u svetu tako i u Srbiji. Pratili smo ga u prethodnoj polusezoni, odlično je odigrao u dresu Spartaka i lično mi je veliko zadovoljstvo što je ponovo postao deo Crvene zvezde – rekao je Mrkela.

Zvezdin novi fudbaler nije krio radost što se vratio da u crveno-belom dresu ostvari snove.

- Pet prelepih godina proveo sam u Omladinskoj školi Crvene zvezde, san mi je od malena bio da igram za naš najveći klub. Sećam se kada sam 2003. godine došao prvi put na "Marakanu", moji roditelji su insistirali da dođem baš u ovaj klub i da pokušam da se dokažem na poznatoj šljaci kod kaveza. Moj talenat je prepoznao Toma Milićević, pružio mi je veliku šansu i njemu se mnogo zahvaljujem jer bez njega sigurno ne bih danas sve bilo ovako kako jeste. Posle tih pet godina otišao sam na razne strane, trenirali su me različiti treneri, ali došao je dan kada sam se vratio tamo gde je trebalo da budem i gde pripradam. Iskoristio bih priliku da se zahvalim ljudima iz Spartaka, predsedniku, stručnom štabu kao i svim igračima sa kojima sam imao odličnu saradnju – rekao je Hajdin.

On je istakao da je dobro što u timu postoji zdrava konkurencija.

- Siguran sam da sam spreman, spreman sam na naporan rad, na disciplinu što je najbitnije u ovom trenutku. Uvek sam bio maksimalno posvećen i takve navike mi nisu problem. Trudiću se maksimalno da ispunim očekivanja kluba i stručnog štaba. Znam ko mi je konkurencija u ekipi. Tu je veoma iskusan igrač Dušan Anđelković koji ima jako lepu karijeru iza sebe. Takođe, znate i sami da je Milan Rodić u odličnoj formi, fantastičan je igrač koji pruža jako dobre partije i u Evropi i u Superligi. Konkurencija je ozbiljna i to me motiviše da se što više trudim – poručio je Hajdin koji je zadužio dres sa brojem 34.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online