Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 28.04.2014.
19:31
Beta A
Bivši ministar privrede Saša Radulović ocenio je da je i nova Vlada odustala od reformi i da će Srbija nastaviti da propada i građani da siromaše, a ekspoze premijera Aleksandra Vučića ocenio je kao "više od tri sata ničega".
Ponedeljak 28.04.2014.19:51
MORAM da priznam da se sa Radulovićem u mnogo čemu slažem . Dakle sa VUČIĆEM JE PROPAST POTPUNO SIGURNA .
Utorak 29.04.2014.01:15
Seti se da si se ne tako davno u mnogo cemu slagao i sa nekim drugima. Ovaj "otpadnik od vlasti" je, s obzirom na njegovu istoriju, prva rezerva za sledeceg "narodnog dusebriznika" da zasedne u fotelju. U najmanju ruku je cudno da se nekom ko je toliko antiprotivan daje toliko mesta u kontrolisanim, i generalno antisrpskim medijima.
Ponedeljak 28.04.2014.20:16
А шта ја да мислим о теби Радуловићу кад си ти могао три сата да гледаш и слушаш једног обичног преваранта и лажова, шта Радуловићу, ШТА ,,,,
Ponedeljak 28.04.2014.20:36
Više nije bitno ko je Radulović, nije nam ni važan, ali je sve istina šta je ovdje naveo ! Narcis je totalno nesposoban i sva ova scena sa izborima i formiranjem Vlade je u stvari skretanje pažnje samo na Vučića i pravljenje neke vrsta kulta ličnosti ! On nije u stanju da vodi ni kućni savjet sa dva stana, kamoli Vladu Srbije ! Za rasprodaju nije potrebna ni mudrost ni znaje, najlakše je sve prodati što je neko nekada stvorio !
Ponedeljak 28.04.2014.20:20
Ова Стиропор странка само се надувава новим "чланством" као балон од сапунице који опстаје баш кроз партијско запошљавање чланова исте. То иде до одређене границе, али будући да се запошљавају људи на непроизводна и измишљена радна места врло брзо једноставно неће бити новца за плате и сл.. Тада или опет инфлација, или, највероватније, проналажење нових криваца (дојучерашњих савезника) за још веће проблеме и тако у круг само да нико не викне да је Нови Вођа цео Народ обукао у ново царево одело. Једноставно СНС се спрема за градњу нових Потенкимових села. Сви они који су уживали у Вучковом коктелу нека се спреме и за коктел његове самовладе, али без кукања јер после .ебања нема кајања.
Ponedeljak 28.04.2014.20:41
Kako je Vucic obmanuo gradjane.Prvo pre izbora je povukao zakon robovlasnicki o radu,kritikovao Radulovica i smanjenje plata,ulizivao sindikatima.Sada kada mu je naivni narod dao mandat na izborima,najavljuje isti zakon o radu ako ne i gori,otpustanje radnika,smanjenje plata,i sto je najgore uopste ga neinteresuju strajkovi radnika i sindikata.Zasto vecito narod da placa cehove lopova politicara koji godinama pljackaju narod i drzavu.Evo Vucicu i ostalima iz vlade moja plata od 27000 dinara u zdravstvu,pa da vidim doticna gospoda kako ce da prehrane porodicu mesec dana.Neka Vucic konfiskuje imovinu i racune politicara i biznismena lopova i bice para za radnike.Daj coveku vlast,pa gledaj..
Ponedeljak 28.04.2014.20:45
Pa kako su radnici visak kada se kadrovi SNS zaposljavaju unajvece u svim javnim preduzecima.Direktori po partijskoj liniji se postavljaju,sta je sa obecanjima o departizaciji.
Ponedeljak 28.04.2014.20:52
Реформе боле.Свака влада жели да буде популарна и бежи од решавања проблема.Заиста је несхватљиво да људи верују да ће неки закон да спаси њихов посао,радна места или примања.Уопште није важно да ли ће се то десити мало пре или мало касније,после кризе,ратова и лоше приватизације,као и нереалних очекивања,јасно је да велики део привреде мора да се промени.Знам и шта је невоља и шта су гладна деца,али знам да нема коцкања са будућношћу зараде једне или две плате које ће неко још исплатити радницима пре него што и коначно изгубе посао.Плата се напросто недобије него зарађује и ако нека роба или услуга није нашла купце нема ни плате.Та је логика неумољива и јача је од сваке владе.
Ponedeljak 28.04.2014.21:40
Mislim da je Radulovic postao medijski fenomen. Od najveceg lopova koji je unistio sijaset firmi gde je bio stecajni upravnik ili pitaj Boga sta je tamo radio, do najveceg strucnjaka. Pa nije imalo dnevnog glasila da se nije rugalo Dacicu i Vucicu odkud Radulovic najveci manipulant da udje u vladu. Onog trenutka kad je popio nogu, odma je proglasen za strucnjaka. Svaka vam cast na kratkoj pameti.
Ponedeljak 28.04.2014.22:02
Ovaj je dobrovoljno pristao da bude potrosna vuciqijeva roba..zato ga ubuduce ne treba ozbiljnije shvatati i citirati. Ono za sta se ovaj zalaze, zna svaki Srpski Domacin jos bolje od njega!
Utorak 29.04.2014.09:27
Svakako da se narodu ne piše dobro, vlast će samo da diže pobednički ruke, i da organizuje koktel pratije. Neukusno je toliko slavljenje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)