Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 02.08.2012.
00:09
Večernje novosti A
Predsednik demokrata Boris Tadić još se nije iselio iz vile u Lackovićevoj 10, koja mu je data na korišćenje kao šefu države, jer se objekat koji je namenjen za njegov budući smeštaj trenutno adaptira, pišu beogradski mediji.
Četvrtak 02.08.2012.00:35
А на "слики" друштво мртвих песника, од зла оца и горе матере, судећи по обешеним њушкама вероватно након сазнања да више нису почаствовани да се жртвују за Србију и да пуку обезбеђују благостање...што су, јел`те, донедавно здушно чинили и били ради наставити до судњег дана!
Četvrtak 02.08.2012.03:02
Дошло је до мале заблуде,не плаћа трошкове Демонкратска странка,већ,америчка влада и хрватска влада деле трошкове,пошто морају свог хероја негде да сместе,ипак је он испунио задатак,ш'о би реки американци ''mission complete'' сјебо је Србију,да даље не може...
Četvrtak 02.08.2012.06:30
U zemlji koja ima oko MILION ljudi nezaposlenih, a i oni koji su zaposleni,neredovno primaju (100-200 Evra) platu,BIVSI PREDSEDNIK,placa luksuz od 4000 evra mesecno! Ovo prica me neodolivo potseca na pricu Francuskog kralja kada dobija izvestaj da narod nema hleba da jede. Francuski kralj sa zapanji i zapita : "Pa sto onda ne jedu kolaca ?" Da li Gospodin Tadic nezajezljivo,mora da pokaze svu arogantnost koju poseduje,i da tako otvoreno pljune svom narodu u oci. 4000 Evra otvara dva radna mesta u ovoj nasoj napacenoj Srbiji!
Četvrtak 02.08.2012.06:35
KLEPTOKRATIJA Reč potiče od grčkih reči κλέπτης ("lopov") i κράτος ("vladati") i doslovno znači "vladavina lopova". To je najgori oblik vladavine nad jednim narodom. Takve osobe, postavljene kao vršioci vlasti zapadne plutokratije, izvršavaće uvek i bez pogovora sve naredbe zapadnih vlastodržaca u zamenu za bezprizornu pljačku države i građana Srbije.
Četvrtak 02.08.2012.06:36
Trećerazrednim državama, kao što je Srbija, je upravo namenjen ovakav oblik vladavine nad narodom , kako bi se uz što manje muke postigli zacrtani ciljevi zapadne plutokratije (plutokratija označava pojam vladavine bogatih ili vladavine u korist bogatih). Dok se vlade menjaju u toku vremena,pravi vladari zapada (vlasnici mega kapitala) se generacijama ne menjaju, kao ni njihovi fundamentalni ciljevi, a to je pre svega vlast nad celim svetom.
Četvrtak 02.08.2012.06:38
Kada su građanima Srbije 2000. god.nametnuti ovi vlastodršci, većina nas nije u startu shvatila, zaglupljena medijskom propagandom, ko nam dolazi na vlast.Jedan loš režim Slobodana Miloševića je zamenjen još gorim po srpski narod i sve građane Srbije, katastrofalnim „demokratskim“ režimom. Svi ti tipovi koji su uzjahali na grbaču srpskog naroda su veoma pažljivo birani od strane zapada. Izabrani su „ljudi“ bez ikakvih moralnih kočnica. Za mnoge od njih niko nikada u Srbiji nije ni čuo, a pridružili su se već postojećima u zemlji. Izabrani su po poznatom psihološkom obrascu koji je namenjen upravljanju kolonijama.
Četvrtak 02.08.2012.06:41
Kao prva karakterna osobina je slepa poslušnost zapadnim centrima moći. Kao sledeće karakterne osobine su bile potpuno odsustvo morala i nezajažljiva želja za ličnim bogaćenjem. Za mnoge vladare kako u modernom vremenu, isto tako i u prošlosti, možemo mirne duše reći da su žrtvovali sebe u interesu naroda. Ovi srpski vladari će žrtvovati i srpsku državu i srpski narod, kako bi i dalje mogli da ostvaruju lično bogaćenje pljačkajući srpsku državu i građane Srbije. Nezajažljiva želja za ličnim i grupnim bogaćenjem je dovela da sadašnjeg tragičnog položaja Srbije.
Četvrtak 02.08.2012.06:47
Težnja srpske kleptokratije za ekonomskom prevlašću jednostavno nema granice. Osim ovih klasičnih lopovskih mera, danas se primenjuju i takve mere koje nas podsećaju na dobro poznato fašističko nasilje, jer je dalja eksploatacija građana jedino moguća kroz totalitarizam fašističkog tipa.
Četvrtak 02.08.2012.06:48
Svaki takav kleptokratski sistem koji osigurava nezapamćeno, fantastično bogaćenje pojedinaca, interesnih grupa i međunarodnog ološa, na štetu naroda i svih građana Srbije, bez totalitarizma fašističkog tipa, neminovno mora završiti u haosu i preraspodeli političke moći. Upravo fašizam produžava vek takvom sistemu, koji antagonistički postavljen u odnosu na celokupan narod, nema nikakvu budućnost.
Četvrtak 02.08.2012.07:13
Demokratija i evropski standardi ! Maneken izabrao svoj dvorac ! Pokrali, zaduzili, borili se za organizovani kriminal i korupciju, ljustili javna preduzeca, bacali pare na marketing... Sad cemo i ove videti na delu...!
Četvrtak 02.08.2012.08:59
4000 evra mesecno?Pa jeste vi ludi?Pa jel on Bog?To je pomoc 40 porodica u kome je jedan clan na birou.To Tadicu!Gazi marvu!Ponizi je!Alal ti vera.Znas kada cete se vi zuti lopovi vratiti na vlast? - Nikad!Gde je sada Vucic kome su puna usta pre izbora bila "hapsicemo lopove", "ispitacemo sve sumnjivo" - pa evo ti Vucicu. I sta sad?U ovoj jadnoj zemlji,jadnijoj od Albanije gde prosecna porodica nema 40.000 dinara primanja (zajedno) ovaj trosi 480.000 samo za zakup.Pa sram te bilo Tadicu da te sram bude.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)