Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 11.06.2013.
14:31
Mondo, Grad A

Upoznajte Krkobabića III

Osim što u državnim foteljama već sede otac i sin Jovan i Milan Krkobabić, u upravi se našlo mesto i za trećeg, najmlađeg Stefana Krkobabića.

Beogradski šmeker, Stefan Krkobabić
 

Najstariji i najzaslužniji za proboj ove dinastije na političku scenu Srbije je Jovan Krkobabić, predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije, potpredsednik Vlade Srbije.

"Srednji" ili Krkobabić "Drugi" - Milan (53) kao funkcioner PUPS-a je pre poslednjih izbora bio zamenik gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, a sa novom Vladom postao je direktor Pošta Srbije.

Na budžetsku kasu se još u avgustu prošle godine "okačio" i treći, najmlađi Krkobabić- Jovanov unuk, Milanov sin - Stefan. Iako ima svega 24 godine, Stefan je tada postavljen za sekretara Centra za mala i srednja preduzeća u Privrednoj komori Beograda. On spada u malobrojnu grupu mladih ljudi kojima je pošlo za rukom da odmah po završetku ekonomskih studija na "Megatrendu" nađu odličan posao.

Stefan tvrdi da mu dobro radno mesto nisu "namestili" tata i deda, iako je njegov otac, u svojstvu prvog čoveka Pošte, član Skupštine Privredne komore Beograda. Inače, Stefan Krkobabić očigledno vrlo rado daje intervjue, a nedavno je odgovarao i na pitanja časopisa "Grad". Sudeći po tekstu, "plenio" je po redakciji:

"Prvo što se primeti kroz razgovor je njegova izvanredna inteligencija i smisao za humor, kojim pleni. Ljubazan i elegantan, džentlmenskih manira, potpuno nam je razbio predrasude o nekome ko potiče iz poznate beogradske porodice i dokazao da je istinski intelektualac i slobodno možemo žargonski da se izrazimo, pravi beogradski šmeker", piše novinar "Grada".

Na pitanje "kako bi opisao svoj uobičajni dan?" od "džentlmena" novinarka dobija odgovor: "Od jutra do mraka na poslu sam draga".

POVEZANE VESTI

Utorak 11.06.2013. 14:35
""Prvo što se primeti kroz razgovor je njegova izvanredna inteligencija i smisao za humor, kojim pleni. Ljubazan i elegantan, džentlmenskih manira, potpuno nam je razbio predrasude o nekome ko potiče iz poznate beogradske porodice i dokazao da je istinski intelektualac i slobodno možemo žargonski da se izrazimo, pravi beogradski šmeker", piše novinar "Grada". - intelektualac sa "megatrenda" ?????? i beogradski šmeker iz "poznate beogradske" porodice ??? idem da se ispovraćam.....
Utorak 11.06.2013. 14:37
dinastija krkobabic samo nam je jos to falilo
Utorak 11.06.2013. 15:22
vi licka zajahala.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online