Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 09.03.2014.
16:20
Beta A

Dačić: Srbija će ponovo biti jaka

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da koalicija SPS-PUPS-JS daje garancije da će Srbija ponovo biti jaka, poštovana i cenjena država u svetu.

Garantujem da ćemo biti poštovani: Ivica Dačić
 

Dačić je na predizbornoj konvenciji koalicije SPS-PUPS-JS u Jagodini rekao da izbori 16. marta nisu samo važni zbog toga ko će biti na kom mestu i funkciji u Srbiji, već da bi se videlo kojim će putem Srbija da ide dalje.

"Vidite da ima političkih stranaka koje kriju svoje programe. Kriju ih zbog toga što ne smeju da kažu za šta se zalažu jer to za šta se oni zalažu niko u Srbiji ne podržava. Mi nemamo razloga da krijemo to od našeg naroda jer mi jasno i otvoreno kažemo da se mi zalažemo i dajemo garancije da će Srbija biti ponovo jaka, poštovana i cenjena država u svetu", poručio je Dačić.

On je istakao da će vrhovni politički prioritet biti interes radnika, nezaposlenih, seljaka, penzionera, onih koji primaju socijalnu zaštitu i boraca koji su danas najsiromašniji sloj stanovništva.

Dačić je pohvalio koaliciju SPS-PUPS-JS koja se prvi put okupila pre šest godina i uspešno opstaje do danas.

"Mi hoćemo Srbiju koja će biti u rukama naroda, radničke klase, seljaka, a ne u rukama nekih centara moći", poručio je Dačić.

Zamenik predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić je izjavio da ono za šta se zalaže ta koalicija ostaje nepromenjeno, a to je da penzije prate plate.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da građani veruju delima, a ne pričama, a da se Jagodina pokazala na delima jer je prva u dovođenju investitora, u borbi protiv bele kuge, socijalnoj zaštiti i u sportu.

Marković je izjavio da je siguran da će koalicija SPS-PUPS-JS u Jagodini osvojiti više od 60 odsto glasova na izborima 16. marta. Konvenciji su, između ostalih, prisustvovali funkcioneri SPS-a Žarko Obradović, Slavica Đukić Dejanović i Aleksandar Antić, funkcioneri JS-a Petar Petrović, Ratko Stevanović, Srđan
Kružević, kao i vlasnik Megatrenda Mića Jovanović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 09.03.2014. 16:32
Pa da, on(i) ima vise programa, skoro kao i bolja masina za ves, i vec vise od 10 godina se zalaze,neprekidno je u vlasti, ali nista opipljivo osim prodaje 15% teritorije za datum, Sretni Ivica do sada nije postigao. Ali zato, za razliku od Grimovih Jovice, on "zalaze" parice od korupcije po zapadnim bankama, i slepo ih slusa sta od njega traze, ne bi li mu ih blokirali kao Janukovicu,i da bi ih kasnije na miru krckao. Dok Arkanov ucenik, "tikva za lupanje samara", okruzen jednim te istim mafijozima i "aflotoksinima", ocekuje 60%? Srbijo, ako to jos jednom dozvolis, ako istu gresku ponovis, zao mi te je, tu nema pomoci onda!
Nedelja 09.03.2014. 16:32
Да, биће, али без вас. Тужиће вам Немци коалиционог партнера због кршења ауторских права. Nаиме дотични, први подпредседник је супер лепком прилепио знак мерцедеса на Икарбусовом аутобусу, без сагласности и тиме стекао част да попије тужбу. Све у свему, треба донети закон који би санкционисао лажна предизборна обећања и тиме би се смањило лудило мозга, а и отрезнили потенцијални гласачи.
Nedelja 09.03.2014. 17:08
Jao Ivice,kako je marica tuzna bez tebe,pozuri sto pre da bi Srbija bila jaka nisi potreban ti bez tebe je mnogo mnogo jaca...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online