Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 23.07.2011.
05:39
Politika A

Krkobabić: PUPS može sa svima

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je da je PUPS veoma blizu odluke da na naredne izbore izađe samostalno, odnosno čini sve da se pripremi da sama pređe cenzus i da je otvorena za koalicionu saradnju sa svim partijama.

Milan Krkobabić: PUPS samostalno može da pređe cenzus
 

On je u intervjuu "Politici" rekao da PUPS na političkoj sceni Srbije nema ni prijatelje, ni neprijatelje i da je otvorena za koalicionu saradnju sa svim drugim strankama.

Krkobabić je rekao da će prvo razgovarati sa ljudima sa kojima su u koaliciji - SPS.

"Da li ćemo zajedno ponovo, odluku ćemo doneti u datom momentu. Kažem to veoma otvoreno, veoma pošteno, veoma odgovorno", dodao je on.

Upitan da li imaju neka istraživanja koja potvrđuju mogućnost da PUPS sama osvoji više od pet odsto glasova, Krkobabić je, uz opasku:"Da je Mojsije čekao istraživanja javnog mnjenja, Jevreji bi i danas čučali u Egiptu", odgovorio da su istraživanja različita, a da PUPS, prema rezultatima Fakulteta političkih nauka od pre dva meseca, ima 6,4 odsto glasova.

"Nekad nam daju 3,5 nekad 2,8 odsto. To su sve mali uzorci na hiljadu ispitanika i teško je proceniti. Zvanično imamo više od 100.000 članova i nadamo se da ćemo se organizovati tako da sami pređemo cenzus", kazao je Krkobabić.

POVEZANE VESTI

Subota 23.07.2011. 08:50
zabole ga hoce li preci cenzus. tata i sin se nakrali para, pa zele da se povuku iz politike na perfidan nacin. steta sto nece zavrsiti na robiji, onako porodicno. a imalo bi i sto sta da se zapleni...
Subota 23.07.2011. 11:40
Ви можете са свима,јел? Свако ко је вољан да вам да позицију,место у влади,још једно три пензије - ту сте ,на располагању! како те бре није срамота,више од пола Србије нема посао а ти се ту нудиш као подршка!? Треба бре у овој нашој Србији направити две-три странке и ништа више,па кад дођу избори,ко победи то нам је што нам је! Ако не ваља да знамо кога за гушу да хватамо! А не овако,те коалициони партнери ово,те коалициони партнери оно! Мрш бре срам вас било све до једног! Оћете у власт са 500 гласова!? ОООООО Србијо и богу си тешка!!!!!!
Subota 23.07.2011. 09:50
Svi čekaju 12 oktobar pa da vide kojem će se privoleti carstvu. Ako se prođe evropska komisija onda su evropejci, pa sa žutima i Tadićem. Ako pukne balon, onda će početi odricanje od partnera, prijatelja, žene i dece jer su izdali srpske heroje i Kosmet srce Srbije. Trulež od države i političara bez morala i mrvice dostojanstva, lažu narod do poslednjeg dinara. Evropa nas je zaobišla svojim Koridorom 4 za uvek.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online