Utorak 07.09.2010.
14:15
Vestionline

”Gdestinacija” promoviše individualna putovanja

Gdestinacija.com prevalila put od bloga do društvene mreže
 

Uz poznate putopise, Gdestinacija.com sada omogućuje opise destinacija i atrakcija, veću interakciju između korisnika, diskusije, galerije, kao i atraktivnu ponudu avio karata i hotelskog smeštaja.

Na taj način Gdestinacija.com nastoji da promoviše individualna putovanja, te da posetioci na jednom mestu mogu da pročitaju sve što ih interesuje o nekoj destinaciji, a da nakon toga sami kupe avio kartu ili rezervišu hotelski smeštaj.

Gdestinacija.com postoji od 15. maja 2007. godine i prvi je blog koji se bavio putovanjima u Srbiji i regionu. Već prve godine nagrađen je titulom za najbolji Web sajt u kategoriji blogova na Nis Petrol Web Festu, a po odluci stružnog žirija. Iste godine renomirani kompjuterski časopis PC Press uvrstio je sajt u najboljih 50 u Srbiji.

Svoje blogere Gdestinacija.com je nagrađivala putovanjima, avio kartama, hotelskim smeštajem, putnim osiguranjima i drugim nagradama.

Novi početak Gdestinacije obeležiće nagradna igra u saradnji sa Austrian Airlines. Dva najbolja putopisca u septembru i dva najbolja putopisca u oktobru dobiće po povratnu avio kartu za Beč. Više informacija na sajtu www.gdestinacija.com

2024 © - Vesti online