Utorak 09.04.2019.
13:36
Vestionline

Čović tražio pomoć države

MN Press
Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde

Uoči početka finalne serije ABA lige, u kojoj će se “crveno-beli“ sastati sa ekipom Budućnosti iz Podgorice, predsednik Crvene zvezde apelovao je na pomoć.

- Za nas je finalna serija ABA lige važna jer je to poslednji korak ka cilju koji smo definisali, a to je osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu. To nije samo klupski interes, mislim da je to kompletan interes srpske košarke, da ima predstavnika u Evroligi, a na neki način to je i interes cele Republike Srbije. Neophodna nam je pomoć države u poslu koji je ispred nas. Naglašavam države jer ćemo se u finalu sresti sa klubom koji je očigledno državni projekat, korporativne organizacije - rekao je Čović.

On je pozvao navijače Zvezde da ispune "Pionir" i da korektno navijaju.

- Gostujućim navijačima neće biti dozvoljen ulazak u halu. Prodaja karata će biti u paketu, i za petak i za nedelju, a prodaja karata počinje u sredu - rekao je Čović.

On se zahvalio predsedniku države, ljudima iz Grada Beograda, Fudbalskom savezu Srbije i Rukometnom savezu Srbije za mogućnost da Zvezda kao domaćin svoje mečeve u finalu igra u hali "Aleksandar Nikolić".

Čović je istakao da je polufinalna serije između Zvezde i Partizana bila finale pre finala i da mu je žao što se ta dva kluba nisu našla u duelu koji odlučuje šampiona regionalnog takmičenja.


 
2024 © - Vesti online