Nedelja 30.12.2018.
16:31 >> 16:43h
Vestionline

Barselona negira dolazak Rabioa

EPA/ETIENNE LAURENT
Adrijen Rabio

- Fudbalski klub Barselona želeo bi da saopšti da priče iz Francuske o dovođenju fudbalera Pari sen Žermena nisu istinite i da nije prekršeno nikakvo pravilo. Jedine kontakte koje je Barselona imala poslednjih meseci desili su se u avgustu i pre sedam dana. I tada je Barselona prvo stupila u kontakt sa sportskim sektorom Pari sen Žermena,  kako bi izrazila svoju želju za igračem. Barselona je uvek želela da radi po pravilniku i potpuno transparentno sa Pari sen Žermenom ili bilo kojim drugim klubom. Barselona odbacuje priče da ima bilo kakav dogovor sa Adrijenom Rabioom - stoji u saopštenju ekipa sa Nou Kampa.

Rabiou ugovor sa Parižanima ističe na leto, dok će Barselona smeti da tek od 1. januara da pregovara bez odobrenja francuskog kluba. Ukoliko se to prekriši, Katalonci bi morali da plate novčanu kaznu, postoji mogućnost zabrane registrovanja novih igrača. Barsa bi mogla da se nađe u ozbiljnom problemu, što bi dovelo do ozbiljne novčane kazne, a potencijalno i zatvaranja vrata za registraciju novih igrača, što je klub već jednom proživeo. 

Prema nezvaničnim informacijama, Barselona je spremna da dovede Rabioa već u januaru za 5.000.000, a plata bi bila 65.000.000 evra. Dobio bi i bonus od 10.000.000. za potpis. 

2024 © - Vesti online