Petak 09.11.2018.
18:00 >> 11:16h
K. Nedeljković - Vesti - Foto: Vesti

Dobro srce penzionerke usrećilo šestoro dece

Vesti
Sanja Bartok sa dečicom

Izuzetka nije bilo ni ovog puta, pa smo tako njen dar brže-bolje prosledili na kućnu adresu mlade Sanje. Koliko je samo radosti donela u njihova srca, rečima je teško opisati.

- Neka je dragi Bog čuva i podari svaku blagodat. Njena pomoć nam je dobrodošla da deci platim zabavište, kupim školski pribor, platim račune, ali i dokupim ogrev. Sve nam to treba iskreno govoreći jer nisam zaposlena i jedini siguran prihod je socijalna pomoć. Zato našoj zahvalnosti nema kraja - rekla je Sanja Bartok, koja je veoma rano ostala bez supruga.

Preko leđa je preturila mnogo toga ružnog i tužnog i ostala sama sa Anom, Milenom, Đorđem, Branislavom, Davidom i Vukom na teškoj životnoj prekretnici. Njena teška sudbina dotakla je u srce mnoge dobre ljude, kao i naše čitaoce koji su joj zdušno priskočili u pomoć.

Samo zahvaljujući njihovoj prijateljskoj i izdašnoj ruci, poput Baka Vide iz Adelejda, njima je danas lakše. Ipak, s vremena na vreme, nađu se pred problemom koji sami ne mogu da reše. Jedino što je sigurno to je da Sanjini mališani odrastaju uz mnogo ljubavi i pažnje, što je i najvažniji preduslov da postanu dobri ljudi, takođe spremni da pomognu drugima.

Kontakt za pomoć

Za sve one čitaoce koji su se interesovali kako mogu da pomognu Sanji Bartok i njenim mališanima, posebno tokom zimskog perioda, adresa je: Gradnikova 21, 26335 Gudurica, Vršac, a broj telefona na koji mogu stupiti u kontakt sa njom je: 00381 64 543 31 27 i dogovoriti se o načinu slanja i dostave pomoći.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online