Nedelja 14.10.2018.
02:30
b92.net, Vestionline

Muškarac koji vas nagovara na ove promene vas ne zaslužuje

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dijeta 

Nemojte nikad zbog muškarca da držite dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju trebalo bi da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca. 

Prekid druženja s prijateljima 

Ako vam dečko zabranjuje da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda s pravom možete da ga ostavite. Ako vaš muškarac ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama. 

Žrtvovanje karijere 

Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu. 

Promena stila 

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete da ga povremeno razveselite u nekom takvom izdanju. Ipak, svoj stil takođe ne bi trebalo da promenite zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na tako nešto. 

Promena frizure 

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, ali ipak pokušava da vas nagovori da zbog njega promenite izgled - odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

2024 © - Vesti online