Nedelja 24.06.2018.
04:00
b92.net, Vestionline

"Neverna je": Poznati glumac progovorio o nasilju nad suprugom

EPA/STR
Bez alkohola lakše kontroliše emocije: Džoš Brolin 

Pre četrnaest godina odvijala se prava drama u kući slavnog glumca Džoša Brolina.

Njegova supruga, glumica Dajana Lejn ga je optužila za nasilje, navodeći da je prilikom svađe suprug udario. Ove optužbe izazvale su pravi skandal u javnosti, a bračni par se rastao tek 2013. godine. 

Danas glumac poručuje da ovaj slučaj nasilja može objasniti samo njegova "neverna" bivša supruga. 

- Bože, nikada nisam tako pažljivo birao rieči kao sada, ne mogu to da objasnim. Jedina osoba koja to može da objasni je Dajana - naglasio je glumac koji je nakon prijave u policiji bio uhapšen i morao da plati kauciju od skoro 20.000 dolara.

Američki glumac je takođe istakao da već pet godina apsitinira od alkohola i da je na ovaj način uspeo da kontroliše svoje emocije, odnosno ponašanje, što je ranije teže uspevao. 

- Brzo sam gubio živce, jako brzo. Ljudi moraju da znaju istinu, ali šta god da sada kažem zvučaće kao da opravdavam sebe - kazao je iskreno.

Nakon što ga je policija uhapsila, a u medijima isplivavali svi detalji iz života bračnog para, Dajana je pokušala da smiri situaciju. Priznala je da je preterano reagovala, te nije podnela tužbu. 

Džoš i Dajana su bili devet godina u braku, a danas ne želi da govori o incidentu koji se desio u prošlosti te ne raguje na komentare bivšeg supruga.

2024 © - Vesti online