Četvrtak 24.05.2018.
14:57
Tanjug

Krstajić: Daćemo sve da predstavimo Srbiju na pravi način

EPA/JEON HEON-KYUN
Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić 

- Uspeh je već napravljen, ali učinićemo sve da na što bolji način predstavimo Srbiju. Očekuju nas pripreme u Austriji, daćemo sve od sebe da se što bolje spremimo i na pravi način dočekamo utakmicu protiv Kostarike, koja je svakako u ovom trenutku najvažnija - rekao je Krstajić na konferenciji za medije na EKO pumpi u Beogradu. 

Selektor je rekao da na pripreme u Austriju vodi 27 igrača jer je to optimalan broj za rad, a izostanak nekih standardnih igrača, poput Nikole Maksimovića, Jagoša Vukovića, Ivana Obradovića i Dušana Baste, obrazložio procenom stručnog štaba u ovom trenutku. 

- Bio sam u istoj situaciji uoči EP 2000. kada sam otpao zajedno sa Nenadom Grozdićem. Shvatio sam procenu stručnog štaba tada i verujem da će i ovi igrači sada isto shvatiti jer nam je želja da što bolje prezentujemo Srbiju. 

Krstajić je rekao da će definitivna odluka o nastupu Matije Nastasića biti doneta posle pregleda 26. maja. 

- On je bitan šraf, pokazao je kvalitet kroz kvalifikacije. U dogovoru sa Šalkeom leči se ovde, u Beogradu je, dobro ide. Odluka će biti doneta posle pregleda 26. maja - poručio je Krstajić. 

Srbija će igrati na Svetskom prvenstvu u Grupi E sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom. 

2024 © - Vesti online