Subota 12.05.2018.
08:11
D. Petrović - Vesti

Šta se dešava sa najopasnijom pevačicom na estradi

Instagram/karleusastar
Istina izađe na videlo: Jelena Karleuša

- Svađe sa Jelenom su bile davno i više me boli što su mi okrenule leđa pojedine kolege s kojima sam bila otrak i zbog kojih sam se i svađala sa Karleušom. Ni hvala mi nisu rekli. Više su me povredili postupci mojih lažnih prijatelja nego banalno klinačko prepucavanje sa njom - kazala je Goga, dok je Karleuša pomirljivo kazala da koleginici ništa ne zamera.

- Istina uvek izađe na videlo, a pošten i dobar čovek sve to preživi i izađe kao pobednik. Gogi ništa ne zameram, jer mi je otvoreno rekla da me je napadala zbog drugih - rekla je Karleuša. Nije tajna da se Goga jedno vreme intenzivno družila sa Cecom Ražnatović, da je bila redovan gost u njenoj kući, a onda je druženje prestalo. Zašto? Ni jedna, ni druga o tome nikada ni reč nisu progovorile.

Kad Saša naredi

Nije prvi put da se pevačice javno pljuju po medijima, a posle se pomire. Slavica Ćukteraš i Tanja Savić godinama nisu razgovarale, a pomirile su se po naređenju direktora Granda Saše Popovića. One su morale da se povinuju naredbama gazde a malo - pomalo potpuno su zaboravile na međusobnu netrpeljivost. Doduše, više se ne druže kao nekad, jer svaka ima svoju porodicu i decu o kojoj brinu. Kako je nedavno objasnila Tanja putevi sa kolegama su joj se razišli, pa osim uljudne komunikacije kada se sretnu na nekom snimanju ili na aerodromu više nema bliži kontakt ni sa kim sa estrade.

I dok Ceca ostaje bez prijatelja na estradi, Karleuša ih samo niže. Pre Dare i Goge pomirila se čak i sa Mirom Škorić i zaboravila na sve uvrede koje su godinama pljuštale sa njene strane.
- Ljudi, šta je bilo, bilo je, sada je sve okej. Važno je da smo živi i zdravi. Idemo dalje. Ja se ni sa kim nisam svađala - kazala je pre godinu i po dana Škorićeva koja je Karleušu zvala "luda Nasta".

Propala medijacija sa Cecom

Mnogi na estradi ne mogu da prepoznaju Karleušu i pitaju se šta se to događa s njom? Postala je popustljiva i pomirljiva. Da li će, možda, da padne i pomirenje decenije sa Cecom? E, od toga nema ništa što su obe potvrdile nakon nedavnog ročišta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde je propala još jedna medijacija među njima. Mada izgleda da je na estradi je sve moguće.

Da "mala od skandala" dobro zna šta radi bilo je jasno pre neku godinu kada se pomirila sa Lepom Brenom i Sašom Popović i zasela u stolicu člana žirija Zvezda Granda. Obe strane su procenile da je za njih najbolje da zaborave na uvrede i niske udarce zarad posla koji je svima doneo korist.

2024 © - Vesti online