Utorak 20.03.2018.
10:52
Tanjug

Prijović o haosu u Grčkoj: Sudija je kriv, neka prihvati odgovornost

EPA/STR
Ivan Savidis na utakmici protiv AEK-a

Prijović, koji je prethodno pružio podršku Savidisu, zalaže se za VAR tehnologiju i ističe da se sudija Kominis nije držao pravila. 

- Kako je moguće da priznaš gol, a posle pet minuta promeniš odluku da je ofsajd? Da li sudija misli da je izmislio fudbal? Verujem da bi VAR momentalno trebalo da se koristi u grčkom fudbalu, a PAOK je klub koji je tražio to. Koje pravo ima sudija da menja odluku tri puta? Možda misli da ne treba da sledi pravila? - napisao je Prijović na svojoj stranici na "Instagramu". 

Srpski reprezentativac ne misli da je bilo velike opasnosti kada je veliki broj ljudi ušao na teren posle poništenog gola, među kojima i Savidis sa pištoljem iza pojasa i sa obezbeđenjem. 

- Sudija je jedini razlog za dešavanja na terenu i mora da prihvati odgovornost. Nijedan fudbaler PAOK-a i AEK-a nije bio u opasnosti ili se osećao preplašenim u bilo kom trenutku. Siguran sam da su svi hteli da završe utakmicu, ali neko je rekao igračima AEK-a da se ne vraćaju na teren. Neka rezultat bude odlučen na terenu i neka bolji pobedi. To je poenta fudbala, u suprotnom svi gubimo - zaključio je Prijović, prvi strelac ekipe iz Soluna. 

Novi neredi su prouzrokovali reakciju Vlade Grčke da zaustavi fudbalsko prvenstvo, zbog čega postoji mogućnost da FIFA izbaci reprezentaciju i klubove iz takmičenja. 

2024 © - Vesti online