Ponedeljak 12.03.2018.
14:41
Vestionline

Vodimo vas na predstavu "Škola za male detektive"

Poštovani,

Predstavljamo vam program Dečije scene Akademije 28 za subotu 17. mart i za nedelju 18. mart 2018. godine.

Akademija 28
Predstavu "Škola za male detektive" možete pogledati u subotu, 17. marta 2018.

"Škola za male detektive"

Edukativna i interaktivna predstava „Škola za male detektive" mališane animira kao nijedna druga! Predstava je osmišljena tako da tokom predstave deca iz publike izlaze na scenu i glumcima pomažu da savladaju sve izazove koji su pred njih postavljeni. Predstava ima za cilj da kod dece pobudi radoznalost i želju za učenjem, kao i da ih nauči koliko je timski rad važan.

Glavni junaci ove predstave su dečak Raša i devojčica Maša koji pohađaju školu za male detektive. Poslednjeg dana u školi Raša i Maša moraju da polože poslednji, ali ujedno i najvažniji ispit kako bi postali pravi detektivi.

Dečak Raša, marljivo je radio tokom cele godine i spreman je za ispit. Međutim, devojčica Maša i nije bila toliko vredna...

Kakve detektivske zadatke je našim junacima pripremio učitelj? Da li će se Rašin naporan rad isplatiti na kraju? Da li će Maša uspeti da položi ispit i da dobije diplomu pravog detektiva?

I na kraju, da li će Raša i Maša moći sami da reše detektivske zagonetke ili će ipak morati da pomognu jedno drugom, ali i da traže pomoć od druge dece? Sve ovo i još mnogo više saznaćete ukoliko pogledate predstavu "Škola za male detektive".

Besplatne karte 

Za predstavu "Škola za male detektive" portal Vesti-online vam je obezbedio 3x2 karte.Imena srećnih dobitnika objavićemo u petak, 16.03.2018. do 14 časova.

Tekst i režija: Lazar Dubovac

Uloge tumače: Tijana Višković, Tašana Đorđević, Lazar Dubovac, Marija Puškarov-Popović

Muzika: Bojana Stamenov i Žika Nikolić

Uzrast: 3-9 godina:  Trajanje: 45 minuta.

Predstavu "Vile i Vilenjaci" možete pogledati u subotu, 17.03.2018. u 17 časova.

Akademija 28
Predstavu "Magična lira" možete pogledati u nedelju, 18. marta 2018.

"Magična lira"

"Magična Lira" je pre svega predstava o muzici, ali i predstava o prijateljstvu, ljubavi i pravim vrednostima. Princ Mirko i princ Saško imaju isti cilj: Da osvoje ruku princeze Simfonije.

Jedan to želi iz ljubavi, a drugi iz koristi. Jednog voli princeza, a za drugog navija kralj.

Da bi se "iskomponovalo" pravo rešenje i smirile svađe, baka Sonata šalje oba princa u fantastičnu avanturu.

Prinčevi dobijaju zadatak da pronađu i donesu Magičnu Liru!

Međutim, čarobnjak Zabrljavko dodatno komplikuje situaciju tako da dvojica prinčeva zajedno moraju da prođu kroz različite prepreke, da savladaju razbojnike i čudna bića, kako bi došli do cilja.

Na tom putu upoznaće i steći nove prijatelje i doneti neke neočekivane odluke. Na kraju će sve ipak biti lakše i biće više mira kada zasvira Magična Lira.

Produkcija: Čiča Mičino pozorište

Uloge tumače: Aleksandar Vučković, Aleksandar Ristoski, Vaja Dujović, Tamara Belošević, Bojan Hlišić, Vanja Nenadić, Vladimir Nićiforović, Mateja Popović, Dušan Popović.

Uzrast: 5-12 godina; Trajanje: 50 minuta.

Predstavu "Vile i Vilenjaci" možete pogledati u nedelju, 18.03.2018. u 12 časova.

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana od 12 do 20 časova, kao i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, za grupne i organizovane posete mogući su popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu.

Dobrodošli na Dečiju scenu Akademije 28!

2024 © - Vesti online