Utorak 06.03.2018.
16:33
Tanjug, Vestionline

Đukić: Ne vidim razlog za ostavku, dripac sam kao vi, nemam klauzulu od 600.000 evra

M. Todorović
Miroslav Đukić, trener Partizana

Partizan se nalazi u seriji loših rezultata, nije pobedio na poslednje dve utakmice u prvenstvu, ali trener crno-belih želi da nastavi sa radom u klubu.

- Nijednog momenta nisam imao razgovor na temu ostavke. Nemam nijednog igrača koji je nezadovoljan, nesrećan i nedsciplinovan. Ne uspevamo da pobedimo, ne uspevamo da damo gol, ali ne vidim razlog da dam ostavku, jer sebe vidim sposobnim da zajedno sa ekipom izađem iz problema. Ponekad u fudbalu stvari ne zavise samo od vas. Niko mi nije tražio ostavku niti je neko razgovarao na tu temu - izjavio je Đukić na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Rada.

Trener Partizana je demantovao pisanje medija da u ugovoru sa crno-belima postoji klauzula po kojoj je klub dužan da mu isplati 600.000 evra ukoliko mu uruči otkaz i rekao da su svi u Humskoj tužni zbog poraza od Radnničkog, ali da će pokušati da povrate izgubljeno samopouzdanje protiv Rada na domaćem terenu.

- Svi smo tužni što smo izgubili utakmicu, ali treba da prevaziđemo situaciju i da se okrenemo sledećoj utakmici a to je Rad i da vratimo samopouzdanje. Nema druge medicine, samo pobede, samo to može da nas vrati na pravi kolosek - rekao je Đukić, a onda u nervoznom tonu nastavio.

- Ja sam rođen u jeb... Štitaru, nisam odrastao u lepoj i sunčanoj Valensiji, i isti sam dripac kao i vi! Taj zemljani put u jeb... Štitatru me je naučio mnogo toga i nemam problem da sve ovo kažem u lice bilo kome. Vi nekome zalepite da nekome treba isplatiti 600.000 evra. Kako nekome da u Srbiji oklevetate? Tako što nekome zalepite da treba da dobije 600.000 evra. To je bezobrazno, džukački i dripački. Ili oni naslovi tipa "Đukić odlazi milom ili silom".

Utakmica vanrednog 26 kola Superlige između Partizana i Rada igra se u sredu od 15.30 u Humskoj.

2024 © - Vesti online