Utorak 06.03.2018.
18:00
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Darovi višestruke vrednosti

Lj. Mudrinić
Starački dani olakšani: Desa Solar

Nije Dosta zaboravila ni Ljeposavu Gvozden iz Volara, koja teško živi u samoći sa dve ovce. I njoj je uputila 50 evra, kao i Milji Gvozden iz Ljeskara kod Prijedora, takođe 50 evra.

- Još trebam mojim štićenicima i protiv opake bolesti koja me je ophrvala borim se gladovanjem. Pa, dokle ću istrajati, videćemo - kaže Dosta.

Preko njenog bankovnog računa u Nemačkoj stiglo je i 100 evra za mart mesec namenjenih Marku Majstoroviću od anonimnog donatora.

- Prihvatila sam da to ide preko mog računa, jer je donatoru tako lakše, a ja onda to šaljem Marku kad neko od naših ljudi odavde pođe kući - pojašnjava Dosta.

Njeni štićenici na tome su joj do neba zahvalni.

- Hvala Dosti što olakšava moje staračke dane. Kad čovek nema nikakvih primanja, svaka para mnogo znači, a kad je tu još i bolest onda je taj novac višestruko vredan - poručuje Desa Solar.
Reči zahvalnosti uputili su i porodice Majstorović iz Omarske i Kukić iz Prijedora ističući da je Dosta za njih učinila mnogo i da nikad neće moći da joj dovoljno da joj zahvale šta god rekli ili učinili.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online