Nedelja 04.02.2018.
18:00
A. V. - Vesti - Foto: M. Karović

Uštedeo pare za časove vožnje

M. Karović
Bojan sa darom iz Nemačke

- Veoma smo zahvalni na pomoći divne gospođe iz Nemačke koja brine o Bojanu. To nam mnogo znači. Dobro će joj se dobrim vratiti - kaže za "Vesti" Stevo Basta.

Bojan ističe da mu stipendija svakog meseca pruža mir, a posebno ga raduje što neko misli na njega.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Odužiću se dobrim ocenama. Moja dobrotvorka osim što mi šalje stipendiju, često me pozove telefonom da pita kako sam i kako je u školi, da li mi je nešto potrebno. Meni više od novca znači ta podrška i ljudskost - kaže Bojan.

On je novogodišnje praznike i raspust proveo sa mamom u Bosni, a sada ga čekaju drugo polugodište i nove radne pobede.

- Krenuo je da pohađa i časove vožnje ovih dana. Štedeo je stipendije koje su stizale prethodnih meseci, jer je vožnja bila njegova velika želja. Zahvaljujući daru iz Frankfurta, ostvarili smo tu želju. Veoma se raduje tome. On živi kod moje ćerke, a mene posećuju u Zemunu svakog vikenda. Svi brinemo o njemu, i tu smo da ga podržimo u svemu što je potrebno - rekao je Stevo.
Razlog zbog kojeg je naša koleginica odlučila da pomogne baš Bojanu jeste to što je njegovu porodicu zadesila velika tragedija. On je najpre ostao bez oca, a potom i bez starijeg brata.
- Još nije odlučio šta će posle srednje škole. Ja se nadam da će ostati u Srbiji i upisati fakultet, jer je vredan đak. Siguran sam da bi bio dobar student - ističe teča Stevo Basta.

2024 © - Vesti online