Sreda 31.01.2018.
23:49
Vestionline, Pink.rs

Kija pobesnela: Neću mu oprostiti suze i bol

youtube.com/Zadruga Official
Dok je Kija imala posebnu poruku za Slobu, on se MAZIO sa Lunom!

Podsetimo, nakon sedmodnevnog boravka u "Hotelu Zadruga" Filipa i Kije, jednu noć tresli su se zidovi. Mnogi ukućani misle da su ovi zadrugari bili previše bliski, a posledice njihovog boravka u toaletu su više nego evidentne.

Ja sam za tu wc šolju prvi put čula, nakon što je Milan ušao u hotel. Postoji više mogućnosti. Nismo jedini koji smo bili u tom toaletu, ali ja bih okrivila tu Filipa. Moguće je da je Filip bio malo grublji kada je sam sebe zadovoljavao - rekla je Kija i dodala:

- Ne znači da se nešto dešavalo. Ne možete kriviti mene i Filipa. Taj s*ks se nije desio na šolji, desio se na lavabou - izjavila je Kristina Kockar.

Onje u toku gostovanja na radiju "Amnezija", imala je i posebnu poruku za jednog ukućanina, koji je to mogao da čuje, a na osnovu reči koje je izgovorila može se zaključiti da se radi o Slobi Radanoviću.

Mislim mu sve najgore, nikada ti u životu neću oprostiti suze koje sam lila zbog tebe, bol koji sam osetila zbog tebe! Dovoljno je bilo ovih 20 sekudni da ljudi shvate o kome se radi - govorila je Kija poruku Slobi, koji se u tom trenutku mazio sa Lunom.

2024 © - Vesti online