Sreda 17.01.2018.
15:19
Vestionline, mozzartsport.com

Gotovo: Grujić sa Enfilda sleteo u Kardif

EPA/PETER POWELL
Stepenik niže u karijeri: Marko Grujić sa Enfilda u drugu ligu Engleske

Srpski vezista je u sredu u društvu menadžera Zorana Stojadinovića dogovorio prelazak u ekipu Nila Vornoka, koja ima ambicije da se vrati u Premijer ligu. On će u Velsu ostati do kraja ove takmičarske sezone.

- Na licu mesta sam se uverio da Jirgen Klop ozbiljno računa na Marka Grujića. Fasciniran je njegovim napretkom. Očekuje da u Kardifu dobije minute i da se na letnju prozivku pojavi kao ozbiljan kandidat za startnu postavu. Zajednički smo se dogovorili da je Kardif najbolje rešenje. Klub se bori za Premijer ligu, veruju da je Grujić ono što im nedostaje -  rekao je menadžer Grujića Zoran Stojadinović za portal mozzartsport.com.

Povremeni reprezentativac Srbije nije se naigrao za godinu i po u Liverpulu, pa će imati priliku da se dobrim igrama vrati na Enfild.

- Ovo je možda i prelomni trenutak moje karijere. Svestan sam da sam dobio veliku šansu. Igraću narednih šest meseci u velikom klubu. Hvala gospodinu Klopu na svemu što je učinio za mene. Mnogo puta me ohrabrio za ovih 18 meseci. Verujem da ću opravdati njegovo poverenje i igrama u Kardifu izboriti status u Liverpulu. Naravno, nadam se da ću pomoći Kardifu da se domogne Premijer lige - rekao je Grujić, koji je leta 2016. godine stigao u slavni klub iz Crvene zvezde za šest miliona evra.

Grujić je odigrao samo osam utakmica u Premijer ligi.

2024 © - Vesti online