Sreda 17.01.2018.
10:33
Vestionline

Crnogorci napadnuti u Zagrebu! Noževima i palicama na "đetiće"

EPA/DI MARCO
Foto: Ilustracija

Na "đetiće" su nasrnuli, pretpostavlja se navijači Dinama iz Zagreba, "Bed Blu Bojsi", koji su uz pretnje palicama i noževima oteli od Crnogoraca jednu zastavu i lične stvari. Srećom, niko od Crnogoraca nije zadobio teže povrede. Povodom ovog nemilog incidenta saopštenjem za javnost oglasila se navijačka grupa “Crnogorci jug”.

- Posle završetka utakmice i izlaska iz sale nas devetoro (među kojima i jedna cura) uputili smo se ka tramvajskoj stanici odakle smo krenuli ka smeštaju. Na tom putu, u delu koji je veoma slabo osvetljen, kretali smo se zajedno sa Makedoncima, Slovencima i Nemcima. To je i mesto gde smo napadnuti. Prvo su nas susrele tri osobe, koje su služile da nas raspoznaju među ostalim navijačima i koje su dale znak ostalim grupicama da krenu u napad - prenosi portal cdm.me.

Crnogorci smatraju da su na njih nasrnuli BBB.

- Iz dva pravca krenule su grupe, totalno maskirane, otprilike nekih 30-40 osoba, sa noževima, teleskopima i palicama. Kako je cura koja je bila sa nama nosila torbu krenuli su prvo ka njoj, misleći da je u torbi neka od zastava. Curi je nožem zaprećeno da otvori torbu. Utoliko su shvatili da jedan član ima ruksak i pojurili ka njemu, sa namerom da ga otmu, što su i uradili. U ruksaku je bilo dosta ličnih stvari svih članova, barjak grupe kao i velika svota novca koja je služila za troškove gostovanja naše grupe. Za ostalim našim članovim je trčao ostatak maskiranih momaka do same tramvajske stanice - objasnili su Crnogorci.

2024 © - Vesti online