Ponedeljak 15.01.2018.
18:15
Vestionline, b92.net

Lajović besan: Sudija tapšao kada protivnik osvoji poen

EPA-EFE/NARENDRA SHRESTHA
Sudija navijao za njegovog protivnika: Dušan Lajović

Posle meča naš teniser je bio vidno ljut i to na linijskog sudiju. Ped kraj četvrtog seta Lajović je imao brejk priliku, a Argentinac je poslao loptu u aut. Međutim, ni linijski ni glavni sudija se nisu oglasili, iako je Dušan protestovao. 

- Ne znam da li ste primetili ono što mi se desilo u četvrtom setu. Aut je bio na brejk lopti... Okej, može da se desi greška, pa i na brejk lopti. Siguran sam da je bio aut, gledali su posle i na snimku, lopta je bila nekih pet centimetara iza osnovne linije. Ali taj sudija koji nije zvao aut, na dva gema posle toga, na Švarcmanov dobijen poen tapše dva puta. Krstio sam se. Prišao sam sudiji u stolici i pitao šta se ovo dešava direktno me provocira. Glavni sudija ga je posle gledao, on je još nešto gestikulisao, pa ga je ovaj prebacio na drugu stranu. Prvi putu u životu mi se dešava nešto tako - rekao je Lajović za b92.net i dodao:

- Kasnije sam mu i ja prigovarao jer sam bio nervozan, ali da sudija tapše kada protivnik dobije poen, on koji je postavljen da sudi, stvarno je neverovatno.

2024 © - Vesti online