Nedelja 14.01.2018.
14:24
rs.n1info.com

Živković: Pobedili smo Miloševića i u gorim uslovima

www.mc.rs
Predsednik Nove stranke Zoran Živković

Opozicija je podnela Radio televiziji Srbije i Regulatornom telu za elektronske medije (REM) zahteve kojima se traži da te javne institucije počnu da poštuju zakon i medijske standarde.

Zoran Živković kaže da još nisu dobili nikakav odgovor i dodaje da i "ćutanje predstavlja neki odgovor", prenosi N1.

- Ja znam Bujoševića 25 godina, poražavajuće je da je jedan od ljudi koji je bio deo borbe za slobodne medije postao izvršitelj volje Vučića, koji uništava sve vrednosti. On ćuti, nisam imao kontakt s njim, ja ne postojim za RTS. Tamo se o jednoj ili dve partije govori pozitivno, o svima ostalima najgore moguće - rekao je Živković.

Na pitanje zašto se ne obrate međunarodnim sudovima, lider NOVE odgovara da je svima jasno šta se događa na Javnom servisu i da  nema potreba da se svet o tome obaveštava, kao i da EU to vidi.

- Sudstvo je gore od Javnog servisa, kako da očekujete da vam sud nešto presudi, od pravosuđa koje kaže da je helikopter pao jer je pilot bio pijan, što vam Vučić kaže da su idioti rušili po Beogradu a onda nikom ništa. Tražićemo pravdu na međunarodnim sudovima, ali brže je da dođe normalna vlast - objašnjava Živković.

2024 © - Vesti online