Subota 13.01.2018.
10:11
republika.rs, Vestionline

Čovek zbog kog se razvode Ana Sević i Darko Lazić nije Aca Lukas!

N. Đurović
Definitivno je kraj ovoj romaci: Darko Lazić i Ana Sević

Danijelovi prijatelji tvrde da mu se nakon razotkrivanja švaleracije život pretvorio u pakao, te da je i on sada u procesu razvoda.

- Danijel se plaši da mu novinari ne otkriju identitet. On je ozbiljan čovek, biznismen i to provlačenje kroz novine bi loše uticalo na njegov posao. Otkako su njegova supruga i Darko razotkrili švaleraciju, život mu se pretvorio u pakao, čovek živi u paranoji - govori izvor blizak biznismenu i dodaje:

- On se nakon skandala sklonio u Budvu, gde se i upoznao sa Anom, ali je ona za Novu godinu tamo otišla za njim. Ona ne odustaje od njega i stalno mu govori da će zajedno prevazići sve probleme. Da je rizikovala brak i da sad očekuje da on bude uz nju - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Danijel se nada da će njegova supruga da povuče papire za razvod, te da će uspeti da spase brak u kom ima dvoje dece.

Za razliku od njegovog, Anin brak sa Darkom se definitivno raspao, a pevač je stvari spakovao i vratio se u rodni Brestač.

Upućeni tvrde da su se Ana i Danijel upoznali u Budvi, a da su varnice sevnule na prvom susretu.

U početku su mislili da je u pitanju prolazna privlačnost, a kako je vreme prolazilo, rodile su se i emocije, koje su s vremenom bivale sve jače.

Bliski prijatelji navode da su se njih dvoje toliko zaljubili da nisu bili svesni posledica koje su ih sačekale.

2024 © - Vesti online