Sreda 10.01.2018.
18:58
republika.rs, Vestionline

Svađa bivših prijatelja: Zaratili Balašević i Bora Čorba

A. Čukić
Bora Čorba se ne voli sa Đorđem Balaševićem

Sve je počelo pre desetak dana kada je Đole na koncertu u beogradskoj Areni isprozivao Boru što pod stare dane nastupa kao predgrupa folkerima.

- Jedan moj nekadašnji kolega iz grupe “Rani mraz” u novogodišnjoj noći na Trgu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu… - kazao je Balašević.

Čorba mu nije ostao dužan, pa je u svoju novu knjigu “Pusto ostrvo” uvrstio i poeziju u kojoj je Balaševića okarakterisao kao najgoreg papučara, u čijem životu vedri i oblači supruga Olivera. Naime, Bora je u pesmi “Predejane” opisao trenutak kada na stajalištu pored glavnog puta izlazi iz automobila da bi obavio malu nuždu i sreće fanove:

- Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži će im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša niti se*e - stihovi su iz Đorđevićeve pesme u novoj zbirci.

Na pitanje zbog čega je opet potkačio Balaševića, Bora kaže:

- U mojoj novoj zbirci ima i boljih pesama od te! Ne zanima me da li se Balašević naljutio zbog tih stihova, ne razmišljam o tome - kazao je Čorba za Informer.

Slavni roker je istakao da ga uopšte ne dotiču Balaševićeve prozivke da je 31. decembra na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu zagrevao publiku za zvezdu večeri Acu Lukasa.

- Ja nisam toliko sujetan, pa nemam problem s tim da budem predgrupa Aci Lukasu. On je veliki umetnik i nama iz “Čorbe” je bila čast da zabavimo narod pre njegovog koncerta - poručio je Bora.

2024 © - Vesti online