Četvrtak 04.01.2018.
14:15
Tanjug, Vestionline

Lazić i Ročesti: Vreme je da Žalgiris padne u Beogradu

M. Todorović - Vesti
Veruje u svoj tim: Branko Lazić

Žalgiris je slavio na prethodna dva gostovanja Zvezdi, jednom u Areni i jednom u "Pioniru", a pobedio je i na otvaranju ove sezone u Kaunasu. 

- Dolazi nam Žalgiiris, sjajna ekipa, pokazali su dosta ove sezone i jedno su od najprijatnijih iznenađenja. Igraju čvrstu i pametnu košarku i biće izuzetno teško. Svakako da ćemo šansu tražiti kroz naš sistem igre i pokušaćemo da uz pomoć publike ispravimo negativan skor protiv Žalgirisa na domaćem terenu - rekao je Lazić novinarima u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Plejmejker crveno-belih Tejlor Ročesti, koji je u Kaunasu promašio šut za pobedu, istice da je ekipa mnogo napredovala u odnosu na prvu utakmicu.

- Najveća stvar za nas je da učimo iz svega što nam se dešava ove sezone. Ovo je prva utakmica u drugom krugu, verujemo da smo bolji tim, da smo napredovali. Sećamo se prethodne utakmice, ali verujem da smo ispravili nedostatke i da možemo da savladamo kvalitetan tim Žalgirisa. Svaka utakmica je priča za sebe i fokusiraćemo se na našu igru - istakao je Ročesti.

Utakmica 16. kola Evrolige između Crvene zvezde i Žalgirisa igra se sutra od 19 sati.

2024 © - Vesti online