Četvrtak 04.01.2018.
06:30
Vestionline, Jutanji.hr

VIDEO: Zgrozićete se kada vidite šta čistači rade u luksuznim hotelima

pixabay.com
Rade li svi čistači iste stvari?

Ekipe za čišćenje u tri luksuzna hotela u Kini uhvaćene su kako šoljice za kafu peru četkama za toalet, podove peru vodom iz šolje, a čiste peškire presavijaju i slažu na podu sobe, piše "Jutranji list".

Skrivena kamera zabeležila je ove sramotne prizore u hotelima "Kempinski Harbin", "The Harbin Shangri-La" i "Sheraton Harbin Xiangfang" koji se svi nalaze u provinciji Heilongđiang na severozapadu zemlje.

Nakon objavljenih snimaka, sve je hotele posetila policija i turistička inspekcija i određena im je kazna i, naravno, da prestanu sa sramotnom praksom. Hoteli su odlučili da sprovedu i sopstvenu internu istragu pa se očekuju otkazi kad se utvrde odgovorne osobe.

Video je navodno snimio novinar "Pear Video-a" na tajnom zadatku, a osim navedenog, snimljeno je još nepravilnosti: upotreba iste krpe za brisanje čaša, kante za smeće i wc šolje, čišćenje umivaonika s četkom za wc i slično. Novinar je čak pitao i jednog radnika hotela rade li svi čistači ovakve stvari, na što je ovaj odgovorio da rade, ali se o tome ne govori.

2024 © - Vesti online