Nedelja 31.12.2017.
02:30
telegraf.rs, Vestionline

Novogodišnji seks: Najbolja mesta u Beogradu za "neobično" vođenje ljubavi!

pixabay.com
Nova godina je, vi u strasnom zagrljaju, a napolju vatromet

Većina Beograđana, ali i gostiju prestonice, imalo tu privilegiju da u glavnom gradu Srbije može lako pronaći razna ljubavna gnezda, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Doduše, po ovoj hladnoći mi bismo vam uvek radije preporučili toplu unutrašnjost nekog stana ili hotela, ali za one malo hrabrije kojima zima nije problem, i tokom novogodišnje noći, ali ostalih dana između dve Nove godine (svetske i srpske) postoji bezbroj mesta, skrivenih od očiju javnosti.

Po uzoru na scene vrelog seksa iz filma "9 i po nedelja", mnogi mladi pokušavaju da ostvare svoje seksualne fantazije i van granica privatnosti svog doma, pogotovo za vreme dočeka.

Zato vam predstavljamo listu mesta na kojima možete imati fantastičan, uzbudljiv i nezaboravan seks tokom ovih prazničnih dana.

1. Stan drugara, drugarice:

Dok društvo slavi i ludo se provodi, u jeku dočeka, vi i vaš partner se možete krišom iskrasti i zauzeti neku od sobica. Teško da če vas iko i primetiti, jer će svi biti zauzeti nazdravljanjem, poljupcima i lepim željama. Tako lako možete iskoristiti pravi trenutak i ugrabiti malo vremena za sebe.

Samo, vodite računa da soba koju ste izabrali ima ključ, ili napomenite vlasniku stana da ste tu, kako vam neko ne bi uleteo u prostoriju, tokom ljubavnog čina.

pixabay.com

2. Hotel:

Ako želite da pripremite iznenađenje i obraujete voljenu osobu nekim novitetom, a da se zapraznike provedete odlično, uzimanje sobe u nekom od sjajnih hotela koje Beograd nudi, nikako neće biti greška.

Veliki krevet, vatromet sa terase, šampanjac...samo su neki od romantičnih trenutaka koje ćete doživeti. I naravno, odličan seks, podstaknut takvom atmosferom.

3.  Kalemegdan:

Veliki broj prolaza, skrivenih mesta i mraćnih tunela, daje ovom delu Beograda jednu posebnu čar. Ukoliko spadate u one koji su izdržljivi i vole "akciju na otvorenom", ovo je pravi izbor za vas. 

Samo, ponesite toplu odeću.

4. Kafić, klub, kafana:

Na nekoj od ove tri lokacije? Seksualna avantura može biti savršena, ako odaberete pravi trenutak.Skriveni kutak, toalet ili neka od "tajnih prostorija", mogu biti odlično rešenje.

Uhvatite partnera za ruku i pružite mu doživljaj koji će zauvek pamtiiti!

A. Čukić

5. Gradski prevoz:

E, ovo je već mesto za najhrabrije od najhrabrijih. Odaberite neko od zadnjih sedišta, prebacite preko vas ćebence (jer, hladno je, naravno) i prepustite se užitku. 

Za gužvu nećete morati da brinete, jer će svi biti zauzeti dočekom i proslavom.

Ovo su samo neka od mesta koje možete iskoristiti i na kojima možete imati sjajan seks i jedno odlično iskustvo. 

Novogodišnji praznici nam svima donosi neke nove trenutke u životu, pa možda nije loše da probate nešto što do sada niste radili.

Ako i vi imate još neku, još bolju ideju gde je najbolje imati seks u Beogradu za vreme praznika slobodno je dodajte u komentarima. Jer, praznici dolaze i sledeće godine.

2024 © - Vesti online