Petak 01.12.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Godinama u mislima dobrotvorke

D. Đorđević
Na njih ima ko da misli: Porodica Jović

O ovoj siromašnoj porodici dugo nismo pisali jer je akcija bila i više nego uspešno privedena kraju. Tada je beba Sanja, a sada petogodišnja devojčica uz pomoć dobrih ljudi, bila potpuno zbrinuta. Ipak, ova žena dobrog srca nije ih zaboravila. Prošle godine u ovo vreme na isti način ih je obradovala. Za Sanju i njene sestre spakovala je polovnu toplu odeću, obuću, kape, čarape, igračke, sredstva za higijenu i, naravno, slatkiše, da se svi zaslade.

Sličan sadržaj paketa, poslala je i ovog puta. Novopristigli dar svakako je i prilika da saznamo kako je danas ova porodica, kako napreduje Sanja, ali i njen mlađi brat Miloš, najmlađi član porodice Jović. Naravno, zabeležićemo slikom i rečju, kako bi njihova dobrotvorka iz Nemačke bar na taj način mogla da podeli radost sa onima na koje je mislila.

U jedno smo, ipak, sigurni, a to je da će Miodrag Jović, glava kuće, supruga Stanislavka, ćerke Jagoda, Suzana, Aleksandra, unuke Sara, Sanja i unuk Miloš imati čemu da se raduju, kada im prosledimo paket dobročiniteljke iz inostranstva.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online