Četvrtak 30.11.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: M. Karović

Dobrotvorka olakšava školovanje

M. Karović

Novac je, kao i obično, odmah prosleđen na kućni prag njegovih rođaka kod kojih stanuje u Inđiji i školuje se. Dileme nema, uvek stiže u dobar čas, jer Bojanu daje sigurnost, kakva je danas veoma retka, a posebno imajući u vidu da je ovaj mladić rano ostao bez oca i starijeg brata, što je bio težak udarac za celu porodicu, a posebno za njega i njegovu majku.

Prema Bojanovim rečima, njegovoj zahvalnosti nema kraja na pomoći koja mu iz meseca u mesec stiže, već punih godinu dana, predstavljajući mu dobar oslonac za dalji životni put. Istina, još nije siguran da li će kasnije upisati fakultet. Teča Stevo Basta ga i dalje hrabri da ostane i školovanje nastavi na jednom od fakulteta u Srbiji, jer smatra da u njegovom rodnom gradu teško da bi našao bilo kakvo zaposlenje.

- Bojan je dobro. Uči, druži se, trenira fudbal, a odskoro i atletiku. Nadam se da će ići i dalje tim putem. Veliko i od srca hvala toj divnoj ženi na podršci, koja celoj porodici mnogo znači - poručio je Stevo.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online