Subota 14.10.2017.
12:30
A. V. - Vesti

Duh sa fotografije

desktop.freewallpaper4.me
Misterije planete

Kažu da je to lice avio-mehaničara po imenu Fredi Džekson koga je ubila elisa aviona samo dva dana ranije. Sahranjen je na dan kada je ova slika načinjena. Godard je imao još paranormalnih iskustava u životu.

On je jednom prilikom sa avionom dvokrilcem poleteo iz Edinburga u škotskoj ka bazi u Andoveru u Engleskoj. Usput je odlučio da preleti napušteni aerodrom u mestu Drem blizu Edinburga. Pust aerodrom bio je zarastao u korov, a hangari su se raspadali. Zatim je nastavio let za Androver, ali je naišao na neobičnu oluju.

Usled jakih vetrova u oblacima je izgubio kontrolu i počeo je da se obrušava ka zemlji. Uspeo je u poslednjim momentima da se spasi, ali je uvideo da je avion dobio svoju volju i ponovo krenuo u smeru napuštenog aerodroma.

Kad se približio mestu Drem, nevreme je odjednom nestalo i on je leteo po sunčanom danu. Napušteni aerodrom je izgledao potpuno drugačije. Hangari su bili kao novi, a četiri aviona su čekala dozvolu da uzete.

Video je navodno i mehaničare obučene u plave uniforme, a u to vreme svi mehaničari su nosili braon kombinezone. Niko od zaposlenih se nije ni osvrnuo na njegovo preletanje. On je zatim ponovo uleteo u nevreme, ali je ovaj put uspeo da srećno stigne u Andover.

2024 © - Vesti online