Utorak 03.10.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Gordani pomoć stigla u dobar čas

Lična arhiva
Zli usud joj ne da mira: Gordana Petrović

- Niški hirurzi su mi odložili operaciju, a potom doneli odluku da je operacija isuviše komplikovana da bi je tu radili i da će mi dati uput za Beograd. Zato ponovo moram u Niš, a svaki odlazak tamo mene mnogo košta. Da ne govorim koliko muke imam i da odem, jer se sve slabije krećem - iskreno će Gordana, koja samo za lekove mesečno treba da izdvoji oko 60 evra, što je za nju ogroman novac.

Razumevši tešku situaciju u kojoj se ova nesrećna žena našla, anonimni donator iz Bad Homburga je poslao pomoć od 100 evra, koja je prosleđena na njenu kućnu adresu, izazvavši ogromno olakšanje.

- Od bolova koje već neko vreme trpim već sam pomišljala na najgore. Činjenica je da moja ćerka koja je bez zaposlenja i ja nemamo na koga da se oslonimo. Da ona bar radi, bilo bi nam lakše. Koliko mi ova pomoć znači, teško je rečima opisati. Moram odmah u Niš i da kupim lekove. To mi je sada najpreče. Bog blagoslovio tog dobričinu, ko god da je. Neka mu podari i dobro zdravlje, kao i svim ostalim dobrim dušama koje su mi već pritekle u pomoć. Bez njih ne bih mogla da kupim injekcije i neophodne lekove i verovatno bih uveliko bila u postelji, bez izgleda da ću iz nje ikada više i ustati - kazala je Gordana.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online