Ponedeljak 02.10.2017.
02:30
Vestionline, cosmopolitan hr

Navedite muškarca da uradi ovih 5 stvari i uživajte u vrhunskom odnosu!

pixabay.com
Uživaćete posle ovoga

Stvari treba samo reći na pravi način, da biste dobile ono što želite, a na kraju ćete uživati u vrhunskom seksu.

Potrebno je samo da vašem muškarca navodite ovim trikovima:

1. Uvek mu jasno dajte do znanja šta tačno želite i šta vas najviše uzbuđuje

Bez obzira na to koliko muškarac bio iskusan, svaka žena je različita. Možda vaš frajer nešto radi presnažno, preslabo, prebrzo, presporo... A što vam najbolje odgovara, može znati samo ako nam mu to sami kažete. Recimo da vas dira, ali ne onako kako biste vi želeli. Da biste to ispravili, stavite svoju ruku na njegovu, pa mu pokažite prave poteze, ritam i pritisak. I recite: "Ovo je pravi užitak."

2. Budite posebno oprezni pri odabiru reči

Umesto da ga otvoreno kritikujete, radije ga malo ohrabrite i podstaknite, recimo izovaranjem "prljavih" reči. "Mmm, pali me kad mi šapućeš te prljave stvari..." Vaš muškarac će to zapamtiti i jedva čekati da vam šapne nešto što želite da čujete.

3. Vodite računa da ga vaši uzdasi vode u pravom smeru

U trenucima kad radi nešto što vam se sviđa, počnite seksi uzdisanje - tako će biti siguran da je na dobrom putu, i to će vam rado činiti i ubuduće. A kad radi nešto u čemu je stvarno izvrstan, recite mu to jednim divnim stenjanjem... i uživajte svaki put.

4. Pohvalite ga za sve ono u čemu ste istinski uživali

Ako je zaista bio dobar, sutradan mu pošaljite poruku: "Ono što si sinoć radio svojim jezikom bilo je spektakularno." Ne podcenjujte muški ego. Takva će ga poruka učiniti ponosnim i poželeće istog trena da otkaže sve samo da vam ponovno priušti taj spektakl.

5. Pričajte o seksu, ne samo u toku seksa

Recimo, ako vas čvrsto uhvati za ruku dok šetate, recite mu: "Obožavam tvoj muški stisak – pogotovo kad mi to radiš u krevetu."

2024 © - Vesti online