Utorak 19.09.2017.
18:07
K. N. - Vesti - Foto: K. Nedeljković

Paket iz Frankfurta ugroženim mališanima: Pokloni za najmlađe

K. Nedeljković
Za dečiji osmeh, ništa kao igračka

Znajući da bilo koji vid pomoći nikad nije na odmet onima kod kojih vladaju goleme nesreće i da deca uvek najviše pate, brižne donatorke iz Frankfurta prikupile su i sa ljubavlju spakovale polovnu dečju obuću i odeću, ali i igračke.

Odluku kome će to sve biti uručeno prepustili su novinarima Humanitarnog mosta, sasvim sigurni da će njihova pomoć otići u prave ruke. Narednih dana ovaj paket stićiće na adresu Odbora za ljudska prava Majdanpek, koja brine za 3.000 ugroženih sa ovog područja. Razlog tome je i što su u ovom kraju mnoge porodice ostale bez ikakvih primanja, mahom zbog propadanja nekad najvećih kompanija, a službe socijalne zaštite ne mogu da odgovore na potrebe osiromašenog stanovništva.

Otuda i odluke da ovaj paket ode upravo u ruke dečice iz ovog kraja. A kome sve i koliku radost će doneti njihove dobročiniteljke iz Nemačke saznaće u jednom od narednih izdanja našeg lista, kako bi bar na taj način mogle da podele radost sa onima na koje su mislile.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online