Utorak 19.09.2017.
18:02
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Hvala od Ilije sa porodicom

Lična arhiva
Pokriveni troškovi lečenja: Ilija Jeremić

"Molimo vas da ovaj naš skromni prilog od 50 evra uputite za Iliju Jeremića iz Beograda. Mi smo Biljana i Stevan iz St. Vendela (Saarland) i povremeno se javimo, prema našim mogućnostima, da bismo pomogli našim mališanima pošto smo imali i sami sličan slučaj u familiji. Dragi naš Ilija, mi ti želimo da se iz Francuske vratiš svojoj kući zdrav. Bogu se molimo da pomogne da ozdraviš i da se prikupi potrebna suma za lečenje. Tvoji Biljana i Stevan."

Poziv dobrotvorima

Budući da su Jeremići mišljenja da donacija namenjena njihovom sinčiću treba da ode u ruke neke druge porodice, koja se nalazi u sličnoj situaciji, to ovom prilikom pozivamo donatore Grciće iz St. Vendela da se jave našoj Redakciji radi dogovora kome bi želeli da pomoć bude preusmerena.

O ovom daru obavestili smo porodicu Jeremić koja se najsrdačnije zahvalila.

- Pošto je podvrgnut hirurškom zahvatu tokom koga su francuski specijalisti morali da otklone tumor na plućima, Ilija je završio i ciklus hemioterapije. Za sada ide u dobrom smeru. Ovom prilikom želim da se zahvalim porodici Grcić, prijateljima širom sveta, sugrađanima koji su nam priskočili u pomoć i bez kojih ne bismo uspeli da stignemo do Pariza i klinike "Gustav Rouš".

Uspeli smo da prikupimo potrebnu sumu za lečenje. Stoga predlažem da dar dobrih Grcića bude prosleđen nekom drugom detetu, kojem je to potrebnije. To svakako ne umanjuje našu zahvalnost i poštovanje prema tim dobrim ljudima koji su poželeli da pomognu našem Iliji - poručio je Darko Jeremić.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online