Ponedeljak 19.06.2017.
09:06 >> 11:01h
Tanjug

Vučić posle sastanka sa poslanicima SNS: Nije bilo lako

Tanjug
Očekuje podršku: Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je napuštajući sednicu kratko rekao novinarima da će se medijima obratiti potpredsednica stranke Marija Obradović.

- Nije bilo lako. Govoriće o svemu Marija Obradović - rekao je Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše to što Socijalistička partija Srbije "traži" četiri plus jedno mesto u Vladi Srbije, Vučić je rekao:

- Verujem da će sve biti u redu.

Uskoro se očekuje obraćanje Obradović novinarima. Kako prenose mediji, očekuje se da će se potpredsednica stranke Marija Obradović obratiti novinarima oko 11 časova.

Tema sastanka bila je podrška mandatarki za sastav nove Vlade Srbije Ani Brnabić. 

Mediji su prethodno preneli  da je Aleksandar Vučić, prilikom dolaska u centralu, na pitanje da li očekuje podršku, rekao "Naravno." 

I predsednica skupštine Maja Gojković je rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane Brnabić.

Na sastanku su bili i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.

Potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović novinarima je samo kratko rekla: "Očekujem snažnu podršku" i dodala da ona podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.

Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnacbić kao člana vlade, te da će glasati i sad.

Samostalana poslanica Dubravka Filipovski koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksndra Vučcića da poveri mandat  i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.

2024 © - Vesti online