Sreda 07.06.2017.
11:58
Tanjug, Vestionline

Srbija protiv Australije u Nišu, Kruševcu i Kragujevcu

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
Poštuje rivala: Milan Aleksić

Aktuelni olimpijski, svetski, evropski šampioni, osvajači Svetskog kupa i branioci trofeja Svetske lige nastaviće sa praksom odigravanja mečeva u unutrašnjosti i popularizaciji vaterpola širom Srbije, sa humanitarnim karakterom.

Izabranici Dejana Savića prvi duel sa Australijom odigraće 14. juna u Nišu (19.30), dan kasnije sastaju se u Kruševcu (18), a treći meč zakazan je za 16. jun u Kragujevcu (19). Vaterpolista "delfina" Milan Aleksić ističe da su mečevi protiv Australije prava provera pred put u Rusiju.

- Njihov način igre znao je da nam pravi probleme, siguran sam da ćemo prijateljske mečeve iskoristiti na najbolji mogući način da se dobro spremimo. Posebno zadovoljstvo za sve nas je što ćemo utakmice igrati u unutrašnjosti Srbije, gde smo uvek srdačno dočekani, uz pune tribine i sjajnu atmosferu - rekao je Aleksić, dodavši da je uveren da će svi ljubitelji vaterpola uživati.

Završni turnir Svetske lige igra se od 20. do 25. juna u Rizi, a Srbije se nalazi u grupi sa SAD, Italijom i Kazahstanom.

2024 © - Vesti online