Petak 28.04.2017.
16:48
Vestionline

Ko bi rekao: Ludi Ozi pohvalio Đokovića

Reuters
Izgleda se smirio: Nik Kirios konačno priča o renisu

On smatra da svaki igrač iz "velike četvorke" svetskog tenisa ima nešto što ga čini tako dobrim. Za Novaka je rekao da najbolje vraća servise.

- Novakov ritern bolji je od svih drugih sa kojima sam se suočio. Njegova sposobnost da se nađe na svakoj loptici je zastrašujuća - istakao je Ozi, a za ostale je dodao:

- Federer je najbolji napadač na planeti, njegovi početni udarci su na višem nivou u odnosnu na sve ostale. Rafa je najveći borac i takmičar, on je prisutan na terenu nezavisno od rezultata i bori se za apsolutno svaki poen. Za Endija bih rekao da ne radi nijednu stvar spektakularno, ali je u svakom segmentu igre među tri ili pet na svetu. Kretanje i odbrana verovatno su mu najbolji u istoriji. Takođe, nestvarno je kako lako transformiše iz odbrane u napad - analizirao je Kirios najbolje.

Zanimljivo, samo sa Novakom ima pozitivan skor. Ove godine je dva puta trijumfovao protiv našeg asa. Sa Federerom i Nadalom ima skor 1-1, s tim da ih je dobio u premijernim mečevima, dok najgori učinak ima sa Marejem, koga nije pobedio na pet mečeva.

2024 © - Vesti online