Nedelja 26.03.2017.
19:22
Pink rs

Ameri odbili Acu Lukasa za vizu - otkazuje turneju?

A. Čukić
Nije dobio vizu: Aca Lukas

- "Aca je već nekoliko puta i javno najavio svoju turneju po Americi na koju bi trebalo uskoro da krene, a ono što mnogi ne znaju, pa ni vlasnici nekih diskoteka u kojima je tamo zakazao nastupe je da je on odbijen za vizu. On bi već 31. marta trebalo da nastupi u Sent Luisu, a 1. apirla u Čikagu, ali će to izgleda biti samo aprilska šala. Njegova supruga Sonja je već otišla tamo i uveliko objavljuje fotografije iz Majamija, a i on je trebalo da da ide s njom, ali mu viza nije odobrena. On mnogo polaže na tu tuneju i biće u velikom novčanom gubitku, ako ne bude otišao, a po svoj prilici i neće - tvrdi izvor za "Pink.rs".

Ovo nije prvi put da Lukas ima problema sa vizom, jer je pre nekoliko godina bio deportovan iz Amerike i dobio je nekoliko godine zabrane ulaska u zemlju. Naime, tada Lukas nije u formularima za vizu napisao da je bio u zatvoru. Iako mu je zabrana ukinuta, kada je nedavno ponovo podneo zahtev za vizu, odbijen je.

Ovo će popularnog pevača verovatno koštati mnogo budući da je planirao da održu koncerte širom Sjedinjenih Američkih Država.

2024 © - Vesti online