Utorak 07.02.2017.
18:00
K. N. - Foto: Vesti

Gladnima i ugroženima

Vesti
 

Ovaj prilog, sudeći po krakom pismu, namenili su korisnicima Narodne kuhinje dobrotvorne organizacije "Majka devet Jugovića" iz Gračanice pri Eparhiji raško-prizrenskoj, znajući da ima mnogo nevoljnika primoranih da na ovom mestu zatraže topli obrok i pomoć.

Saradnici organizacije "Majka devet Jugovića" uputili su donatorima sa dalekog kontinenta iskrenu zahvalnost, jer su mislili na svoj ugroženi narod na Kosovu i Metohiji, pružajući moralnu podršku svima onima koji i danas opstaju na vekovnim ognjištima srpskog naroda.

Isto tako potvrdili su da će taj dar uskoro preuzeti u beogradskom Dopsiništvu "Vesti", a kasnije, kao što to uvek čine, poslati kompletni izveštaj na šta su i prethodne donacije plemenitih čitalaca "Vesti" bile utrošene. Više o svemu tome dobročinitelji će moći da pročitaju u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online