Nedelja 27.11.2016.
19:33
Vestionline

Premijer liga: Junajted i dalje prosipa bodove, Sautempton bez Tadića do tri boda (VIDEO)

Reuters
Ni Runi nije mogao da probije odbranu "čekićara"

Slaven Bilić i njegovi izabranici izborili su remi (1:1) u dueli sa favorizovanim domaćinom, koji nikako ne uspeva da napravi seriju pobeda i priključi se ostalim pretendentima na titulu. Poveli su gosti već posle prvog ozbiljnijeg napada kada je Sako savladao De Heu zahvativši loptu ispred Ibrahimovića. Šveđanin se se za slabu intervenciju u odbrani iskupio izjednačujućim golom.

Žoze Murinjo je ponovo zaradio isključenje zbog nesportskog ponašanja odnosno kritika na račun glavnog arbitra Džonatana Mosa, a “đavoli” u preostalih sat vremena bez njega na klupi nisu uspeli da dođu do preokreta. Četvrtiput uzastopno Junajted nije uspeo u ligaškom meču da dođe do sva tri boda.

Sa druge strane Sautempton je uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena u duelu sa Evertonom i to golom Ostina već u 1. minutu meča. Dušan Tadić zbog povrede nosa nije igrao na današnjem meču.

Junajted će ostati na šestom mestu, Everton na sedmom, Sautempton se probio do devete pozicije, dok se Vest Hem izjednačio sa Midlzbroom na 15. mestu.  

Rezultati, 13. kolo, Nedelja: Votford - Stouk 0:1 (Gomeš 29ag), Arsenal - Bornmut 3:1 (Sančez 12, 90+1, Volkot 53 - Vilson 23pen), Mančester Junajted - Vest Hem 1:1 (Ibrahimović 21 - Sako 2), Sautempton - Everton 1:0 (Ostin 1), Subota: Barnli - Mančester Siti 1:2, Hal Siti - VBA 1:1, Lester - Midlzbro 2:2, Liverpul - Sanderlend 2:0, Svonsi - Kristal Palas 5:4, Čelsi - Totenhem 2:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online