Sreda 24.08.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Iznenađenje za malog Despota

Vesti
Malo godina, puno muka: Despot Lazić

Ovoga puta telefonski poziv je stigao iz Hamiltona u Kanadi, a redovni čitalac Petar Radujković, Krajišnik po rođenju, saopštio nam je da njegovi prijatelji i on zajednički spremaju iznenađenje za malog Despota, kako bi mu olakšali tešku bolest.

O kakvom iznenađenju je reč, zasad ne znamo, ali kako tvrdi ovaj naš priložnik, uskoro će se čuti!

Istovremeno, javila nam se i familija iz Štutgarta u Nemačkoj, čitaoci "Vesti" a čiji član Tomo Nagradit, rodom iz Dervente, od srca preporučuje majci dečaka da odu na lečenje u čuvenu prnjavorsku Banju Kulaši u Republici Srpskoj.

Hvala svima koji su poslali priloge i savete porodici Lazić iz Bajine Bašte, među koje se upisala i naša verna dobrotvorka B. G. iz Adelejda u Australiji, koja je uputila 200 australijskih dolara za ovog mališana.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

2024 © - Vesti online