Četvrtak 21.04.2016.
01:30
Vestionline

VIDEO: Sad joj se smejete, a za 5 minuta - nećete!

printscreen
Nije smešno...

Verovali joj na reč ili ne, čarobnu pastu je lako napraviti kod kuće, a sve što treba da uradite je da pomešate malo kurkume s kokosovim uljem.

Dukai tvrdi da kombinacija nema konkurenciju, odnosno da je nakon četkanja mešavinu dovoljno ostaviti u ustima pet minuta i potom zube oprati klasičnom pastom. Premda je kurkuma poznata po tome što ostavlja za sobom žutu boju,

Dukai uverava da vaši zubi od biljke neće još dodatno da požute i navodi da ćete svojoj usnoj duplji da učinite ogromnu uslugu.

I zaista, kurkumin je poznat po vrlo moćnim antioksidativnim, protivupalnim i antibakterijskim svojstvima, dok je po lekovitom delovanju takođe poznato i kokosovo ulje. Ono će da pomogne da očistite zube, rešite se lošeg zadaha, ali će ujedno da napadne i kamenac.

Mnogi komentatori na Jutjubu su naveli da su ostali prijatno iznenađeni dobijenim rezultatima. Ali, upozoravaju, lavabo je potrebno odmah isprati kako ne bi ostale mrlje, a i ceo proces je pametno odrađivati u staroj odeći da vam kurkuma ne bi upropastila nešto što svakodnevno nosite.

Pogledajte snimak:

2024 © - Vesti online